ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΦΙΛΙΑΣ ΑΙΓΑΙΟΥ ΙΑΛΥΣΟΣ 2016 – Τα αναμνηστικά της διοργάνωσης

Η οργανωτική επιτροπή του διεθνούς Τουρνουά Φιλίας Αιγαίου Κορασίδων 2016, το οποίο θα διεξαχθεί στις 18-20 Ιουνίου στο κλειστό γυμναστήριο Ιαλυσού, επιδιώκει να χαρίσει αξέχαστες στιγμές στις φιλοξενούμενες αθλητικές αποστολές που θα επισκεφθούν τη Ρόδο. Σημαντικό κομμάτι αυτής της προσπάθειας είναι τα αναμνηστικά δώρα τα οποία ετοιμάζονται με επιμέλεια.

Το καλαίσθητο T-shirt για τις αθλήτριες, σε χρώμα φούξια και με τυπωμένο στο μπροστινό μέρος το λογότυπο της διοργάνωσης, αποτελεί μέρος της τσάντας με τα αναμνηστικά η οποία θα περιλαμβάνει επίσης υλικό προβολής και διαφήμισης του νησιού μας.

Η οργανωτική επιτροπή έχει ήδη λάβει έγκριση παραλαβής ενημερωτικού υλικού από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου που αφορούν στα αναμνηστικά των επισήμων, τα οποία θα παραλάβουν οι αρχηγοί των φιλοξενούμενων αποστολών, καθώς και φυλλάδια για τα υπόλοιπα μέλη των ομάδων.

Αντίστοιχη έγκριση έχει παρθεί και από τη Διεύθυνση Τουρισμού του Δήμου Ρόδου.

 

ΑΡΤΙΑ ΙΑΤΡΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ

Το Τουρνουά Φιλίας Αιγαίου, που συνδιοργανώνουν η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και ο ΓΑΣ Ιάλυσος, με την αμέριστη στήριξη του Δήμου Ροδίων και της Δημοτικής Κοινότητας Ιαλυσού, θα έχει άρτια ιατρική κάλυψη.

Η οργανωτική επιτροπή εξασφάλισε τη συνεργασία του Σώματος Εθελοντών Σαμαρειτών Ρόδου ενώ υπεύθυνος της ιατρικής ομάδας θα είναι ο κ. Γιώργος Ντέτσκας.

 

ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΑΠΟ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΚΡΙΤΕΣ

Τη θετική απάντηση για την κάλυψη των αγώνων από το Σύνδεσμο Διαιτητών και το Σύνδεσμο Κριτών Καλαθοσφαίρισης Δωδεκανήσου εξασφάλισε η οργανωτική επιτροπή του διεθνούς τουρνουά.

Εντός των προσεχών ημερών θα ανακοινωθούν τα ονόματα των διαιτητών καθώς και των μελών της γραμματείας που θα συμβάλλουν στη διοργάνωση.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.