ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Κρήτη: Τους πήρε στο κυνήγι γιατί πήγαν να του κόψουν το ρεύμα!

Άλλο ένα επεισόδιο με επίθεση καταναλωτή εναντίον συνεργείου της ΔΕΔΔΗΕ που πήγε να του κόψει το ρεύμα, έγινε αυτή τη φορά στην Κρήτη, στις Ασίτες Ηρακλείου.

Σύμφωνα με το ekriti.gr ο συγκεκριμένος έπαιρνε παράνομα ρεύμα από κολώνα της ΔΕΗ για το σπίτι του και είχε επίσης μεγάλο χρέος στην εταιρεία.

Όλα ξεκίνησαν όταν το συνεργείο πήγε στο σπίτι του καταναλωτή προκειμένου να κόψει το ρεύμα. Την ώρα που οι υπάλληλοι προχωρούσαν στη διακοπή του ρεύματος, διαπίστωσαν ότι η σύνδεση του σπιτιού με τον στύλο της ΔΕΗ είχε γίνει παράνομα. Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού βλέποντας τους δύο υπαλλήλους να του κόβουν το ρεύμα, τους καταδίωξε, όπως καταγγέλεται, με το αυτοκίνητο έχοντας μαζί του και τον αδελφό του.

Μάλιστα, η καταδίωξη έγινε από τις Ασίτες, όπου και βρισκόταν το σπίτι στο οπίο είχαν πάει οι υπάλληλοι του ΔΕΔΔΗΕ, μέχρι τον Άγιο Μύρωνα. Οι τεχνικοί κατέφυγαν στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής και να καταγγείλουν το περιστατικό. Μάλιστα, ο ιδιοκτήτης που καταδίωξε τους δύο υπαλλήλους, είχε το θράσος να μπει κι εκείνος στο ΑΤ.

Οι υπάλληλοι κατέθεσαν μήνυση εναντίον του καταναλωτή, τόσο για τη ρευματοκλοπή όσο και για την καταδίωξη με αποτέλεσμα να συλληφθεί. Σύμφωνα με τον συνδικαλιστή της ΔΕΗ στο Ηράκλειο, Γιάννη Βρέντζο, παρόμοιο περιστατικό έγινε και την Τρίτη (06/09/2016) στο Φόδελε ενώ στην περιοχή των Δειλινών πριν από δύο ημέρες, υπήρξε και χειροδικία εις βάρος συνεργείου που είχε πάει σε σπίτι για να κόψει το ρεύμα λόγω μεγάλων οφειλών.

newsit.gr

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.