ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Τους έδεσαν σε δέντρο και τους εκτέλεσαν

Χωρίς τέλος είναι οι εκτελέσεις που γίνονται από τους μαχητές της ISIS…  Αυτή τη φορά, οι τζιχαντιστές έδωσαν στη δημοσιότητα ένα βίντεο με την ανάκριση και τον βάναυσο θάνατο δυο δημοσιογράφων και ακτιβιστών που έλαβε χώρα στην Raqqa, σε μια προσπάθεια να αποτρέψουν τη δράση άλλων ακτιβιστών στη συριακή πόλη.

Οι 21χρονοι Bashar Abdul Atheem και Faisal Hasan Al Habib, ήταν κάτοικοι της Raqqa, και σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες  ήταν μέλη της ακτιβιστικής ομάδας «raqqa is being slaughtered silently».

Στο βίντεο, οι δύο νεαροί άνδρες κατηγορούνται ότι είναι «πληροφοριοδότες» και υποτίθεται ότι μοίραζαν φυλλάδια κατά της Σαρία, στην Raqqa, ντε φάκτο πρωτεύουσα της ISIS. Μετά τη σύλληψή τους, οι νεαροί φαίνονται να φορούν τις χαρακτηριστικές πορτοκαλί στολές, και στη συνέχεια η κάμερα τους δείχνει να κάθονται σε ένα αμυδρά φωτισμένο δωμάτιο ανάκρισης, και να ερωτώνται σχετικά με τις δραστηριότητές τους. Το βίντεο τελειώνει με την εκτέλεσή τους: οι τζιχαντιστές τους δένουν σε ένα δέντρο και στρέφουν τα όπλα τους επάνω τους.

isi8isi1isi2isi3isi4isi5isi6isi7

newsbeast.gr

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.