ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Τουρνουά μπιτς βόλεϊ 4×4

Την Κυριακή 17 Απριλίου ο Ροδιακός Σύλλογος Φίλων Πετοσφαίρισης ‘Τελχινίς’ διοργάνωσε στο Αθλητικό Κέντρο Καλλιπάτειρα προπονητικό τουρνουά μπιτς βόλεϊ μικτών ομάδωμν ‘4 εναντίον 4’ (4×4). Το τουρνουά είχε σκοπό την οικονομική ενίσχυση της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του ΡΣΦΠ Τελχινίς η οποία θα διεκδικήσει τον τίτλο της πρωταθλήτριας Αιγαίου στο τελικό τουρνουά του πρωταθλήματος Γυναικών της  Ζ΄ Περιφέρειας που θα φιλοξενηθεί στη Ρόδο από 21-23 Απριλίου. Στους αγώνες συμμετείχαν 9 ομάδες και πραγματοποιήθηκαν 16 πολύ ενδιαφέροντες αγώνες στα 2 νικηφόρα σετ.

20160417_Telchinis_4x4bvl_21

Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε η ομάδα των Φαμπιόλα Τερζίου, Ραφαηλία Κουφομανώλη, Μιχάλη Τσιμισίρη, Γιώργου Γκιζέτη και Μιχάλη Γεράκη που νίκησε με 2-0 σετ (15-12, 18-16) στον τελικό τους Ελισάβετ Αμορανίτη, Μαρίνα Τζανουδάκη, Στέλιο Χαριστή και Παντελή Γούλα.

Στον μικρό τελικό οι Ειρήνη Γεράκη, Μελίνα Τερζή, Νεκτάριος Γεράκης και Σάββας Γεράκης επικράτησαν στις λεπτομέρειες με 2-1 σετ της ομάδας των Μαρίας Ινγγλέση, Ελένης Γιακουμάκη, Καλλιόπης Πόγκα, Πάνου Μπαλή και Ανδρέα Παπαδόπουλου.

Στον αγώνα κατάταξης για 5η – 6η οι Χρυσάνθη Κάππα, Ειρήνη Αρχαγγελίτη, Λοΐζος Παπακωνσταντίνου και Δημήτρης Σαρικάς νίκησαν τους Παντελία Τζέυ, Άννα Αμπντουλ, Πέτρο Αλαφάκη και Γιώργο Γιακουμάρο.

Στη 7η θέση κατατάχτηκαν οι Φαίη Μίχου, Χρυσάνθη Μαθιουδάκη, Στάθης Μαθιουδάκης και Θωμάς Ντέτσικας, στην 8η οι Μαρία Μαστρογιάννη, Φωτεινή Περίδη, Χαρούλα Φραντζή, Ζώζα Κανέλλη και Νικολέτα Κρίτσα ενώ στην 9η οι Ανθή Γκίκα, Εύη Μανωλάκη, Γιάννα Κασκάνη, Βάσω Κούκου και Σάκης Κυπριώτης.

Η Τελχινίδα ευχαριστεί τους αθλητές και τις αθλήτριες για τη συμμετοχή τους και τους να ενισχύσουν με την παρουσίας τους την προσπάθεια των γυναικών στην τελική φάση του πρωταθλήματος γυναικών της Ζ΄ Περιφέρειας.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.