ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Ζωηρός ουρακοτάγκος χουφτώνει τουρίστρια και ποζάρει για φωτογραφία (Video)

Οι ουρακοτάγκοι είναι σίγουρα από τα πιο συναρπαστικά πλάσματα της φύσης. Δεν είναι παράξενο που, καθημερινά, χιλιάδες τουρίστες συρρέουν στον ζωολογικό κήπο Safari World στην Μπανγκόκ για να τους δουν από κοντά.

Ωστόσο, για μία νεαρή τουρίστρια, η επίσκεψη στο δημοφιλές πάρκο τής επιφύλασσε κάτι…περισσότερο από μία αγκαλιά και μία αναμνηστική φωτογραφία, αφού ο συμπαθής ουρακοτάγκος με τον οποίο επιχείρησε να ποζάρει αποδείχτηκε υπερβολικά διαχυτικός και ερωτιάρης.

Όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου, η νεαρή γυναίκα προσπάθησε να φωτογραφηθεί με δύο από τους ουρακοτάγκους του πάρκου. Ωστόσο, ενώ όλα πήγαιναν πολύ καλά και η χαμογελαστή κοπέλα πόζαρε περιχαρής με τα δύο ζώα, η τρυφερή αγκαλιά του ενός άρχισε σιγά-σιγά να εξελίσσεται σε… χούφτωμα, με την τουρίστρια να τα χάνει προς στιγμήν και έπειτα να ξεκαρδίζεται από την ανάρμοστη συμπεριφορά του ζωηρού ουρακοτάγκου.

Αυτό που κάνει το βίντεο πραγματικά απολαυστικό είναι η έκφραση του ζώου την ώρα που πιάνει και τα δύο στήθη της κοπέλας και τα ζουλάει, η οποία δείχνει ξεκάθαρα ότι… απολαμβάνει την εμπειρία στο έπακρο!

 

 

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.