ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Τοπική Οργάνωση Ν.Δ. Ρόδου: Μήνυμα για τους συμμετέχοντες στις Πανελλαδικές Εξετάσεις

 

Σε  μια εποχή όπου η προσπάθεια, o αγώνας και η προσδοκία, αποκτούν ακόμα μεγαλύτερη σημασία, η τοπική οργάνωση Νέας Δημοκρατίας πόλεως Ρόδου με αφορμή την έναρξη των Πανελλαδικών εξετάσεων εύχεται στο πιο ελπιδοφόρο κομμάτι της πόλης μας, την μαθητιώσα νεολαία, καλή δύναμη και καλή επιτυχία.

 

Μαθητές, εκπαιδευτικοί και γονείς δίδουν σε ετήσια βάση τον καλύτερό τους εαυτό, για τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα και ευχόμαστε το φετινό αποτέλεσμα να δικαιώσει τους στόχους του κάθε ένα.

 

Σε μια κρίσιμη μάχη, αλλά και σε ένα κομβικό σημείο αποφάσεων και επιλογών είναι χρήσιμο να δείτε την διαδικασία σαν πρόκληση και ευκαιρία. Ήρθε η ώρα της ανταμοιβής από την προσπάθεια που καταβάλατε όλα αυτά τα χρόνια. Να είστε δυνατοί, αισιόδοξοι και πιστοί στον στόχο σας. 

Οι σπουδές δεν αποτελούν διαβατήριο για την επιτυχία στη ζωή,  έχουν να κάνουν με εκπλήρωση στόχων και επιθυμιών για ένα επιπλέον ταξίδι στον κόσμο της γνώσης και της εμπειρίας.

Η Τοπική Οργάνωση Νέας Δημοκρατίας εύχεται σε όλους τους μαθητές που συμμετέχουν στις Πανελλήνιες εξετάσεις, καλή επιτυχία &  ευόδωση των στόχων τους.

 

Τοπική Οργάνωση Ν.Δ. Ρόδου

 

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.