ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Τοπική Οργάνωση (ΔΗΜ.Τ.Ο.) Ν.Δ. Ρόδου: Μήνυμα για τους επιτυχόντες των Πανελλαδικών Εξετάσεων

Μια ακόμα μαθητική γενιά νέων ανθρώπων από τη Ρόδο και τα νησιά μας, ετοιμάζεται για το ξεκίνημα μιας νέας πορείας. 

Μέσα από μια απαιτητική εκπαιδευτική διαδικασία για τους ίδιους τους επιτυχόντες, αλλά και τις οικογένειές τους, οι απερχόμενοι μαθητές εγκαινιάζουν την ακαδημαϊκή τους διαδρομή, αποτελώντας την πιο σίγουρη εγγύηση για το μέλλον του τόπου μας. 

Η τοπική οργάνωση Νέας Δημοκρατίας πόλεως Ρόδου συγχαίρει όλους τους επιτυχόντες των πανελληνίων εξετάσεων για την εισαγωγή τους σε σχολές της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης. 

Για εσάς που πετύχατε τους στόχους σας είναι μια μέρα χαράς, ενθουσιασμού και υπερηφάνειας. Η εισαγωγή σε κάποια σχολή της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, είναι αδιαμφισβήτητα μια μεγάλη επιτυχία – ίσως η πρώτη μεγάλη επιτυχία της ζωής σας. 

Συγχαρητήρια λοιπόν σε όλους εσάς που κοπιάσατε, ξενυχτήσατε, αγχωθήκατε και στο τέλος δικαιωθήκατε καταφέρνοντας να πετύχετε τον στόχο σας. 

Αποδεικνύεται για άλλη μια φορά, όσοι θέτουν στόχους στη ζωή τους και εργάζονται εντατικά με υπομονή και επιμονή, αργά ή γρήγορα θα δικαιωθούν από το αποτέλεσμα. 

Με την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων υπερήφανοι πρέπει να αισθάνονται οι γονείς των νέων φοιτητών, όπου σε εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες ανταποκρίθηκαν στις υποχρεώσεις τους. Ικανοποίηση πρέπει να αισθάνονται και όλοι οι καθηγητές της μέσης εκπαίδευσης δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, καθώς με τον επαγγελματισμό που επιδεικνύουν υπηρετούν με αίσθημα ευθύνης το εκπαιδευτικό σύστημα και ολόκληρη την κοινωνία. 

Για τους υποψηφίους που δεν εκπλήρωσαν το στόχο τους, είμαστε βέβαιοι ότι και εκείνοι θα δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για μια επιτυχημένη επαγγελματική και κοινωνική σταδιοδρομία. 

Καλή συνέχεια σε όλους και εις ανώτερα. 

 

Για την Τοπική Οργάνωση (ΔΗΜ.Τ.Ο.) Ν.Δ. Ρόδου 

 

Ο Πρόεδρος   Ηλίας Ιωαν. Τσέρκης

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.