ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ
A blacktip shark inspects a surfer paddling on a prototype surfboard fitted with a electronic shark deterrent (built into it's underside). During this preliminary test the electronic shield was switched off and the sharks approached closely (Tests were conducted under baited conditions off the KwaZulu Natal coast, South Africa). When a shark swims into a electrical field, it is thought that it's ampullae of Lorenzini (the organ that can detects weak electromagnetic fields) are overstimulated causing uncomfortable muscles spasm. Credit: Thomas P. Peschak/ Save our Seas Foundation

Τον δάγκωσε καρχαρίας και εκείνος επέστρεψε τον σκότωσε και τον έφαγε!

Ένας νεαρός που είχε πέσει θύμα ενός καρχαρία, ισχυρίζεται ότι πήρε την εκδίκησή του, όταν κατάφερε όχι μόνο να τον πιάσει, αλλά και να τον καταναλώσει!Ο 28χρονος Allen Engelman, ψαράς από τη Φλόριντα των ΗΠΑ, δέχτηκε επίθεση από έναν καρχαρία όταν έκανε σερφ ανοιχτά των ακτών του νησιού Singer. Από την επίθεση «γλίτωσε» με μόνο 15 ράμματα – αν αναλογιστεί κανείς ότι θα μπορούσε να αποβεί και μοιραία η «συνάντηση».

Ο νεαρός όμως, αντί να μακαρίζει τη τύχη του, πήρε την κατάσταση στα χέρια του και επέστρεψε την επόμενη ημέρα, έχοντας μαζί τον 5χρονο γιο του, όπου και κατάφερε να ψαρέψει τον εν λόγω καρχαρία. Ακολούθως, τον μετέφερε στο σπίτι του όπου τον έκοψε σε φιλέτα και τον έφαγε.

Ο Engelman πιστεύει ότι έπιασε τον ίδιο καρχαρία που του είχε επιτεθεί, καθώς όπως είπε και στο Sun Sentinel, τον αναγνώρισε από κάποια σημάδια στο πτερύγιο. «Έφτασα πολύ κοντά του, μου άρπαξε το δεξί χέρι και ταυτόχρονα πάλευα να απελευθερωθώ. Βρισκόμουν πάνω στη σανίδα του σερφ όταν τελικά με άφησε», δήλωσε ο 28χρονος. «Τώρα που τον έχω πιάσει, τον έχω φιλετάρει και θα τον καταναλώνω».

 
Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.