ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Το Whatsapp βάζει τέλος στην ετήσια συνδρομή

Η δημοφιλής υπηρεσία μηνυμάτων, WhatsApp, όπως ανακοίνωσε ο ιδρυτής του, ιδρυτής του Jan Koum, πλέον δεν θα ζητάει από τους χρήστες του να πληρώνουν την ετήσια συνδρομή του 1 δολαρίου,

Αν και το ποσό του 1$ είναι μικρό, σύμφωνα με τον Jan Koum, μπορεί να γίνει λόγος για να αποτρέψει πολλούς χρήστες να χρησιμοποιήσουν την εφαρμογή και ειδικά όσους δεν χρησιμοποιούν κάρτες για να πληρώσουν.

Η νέα πολιτική του Whatsapp θα εφαρμοστεί άμεσα, και σύμφωνα με τους υπεύθυνους της εφαρμογής δεν οι χρήστες δεν πρόκειται να καταλάβουν κάποια αλλαγή ούτε θα βλέπουν διαφημίσεις στην οθόνη τους μιας και ο ιδρυτής του Whatsapp Jan Koum, υποστηρίζει ότι “όταν έρχεται η διαφήμιση, ο χρήστης γίνεται το προϊόν” πράγμα που δεν το θέλει.

Ακόμα μία αλλαγή που θα δούμε στο Whatsapp είναι ότι θα ξεκινήσουν οι δοκιμές σε διάφορα εργαλεία, έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να επικοινωνούν με επιχειρήσεις και οργανισμούς θέλουν.

Τέλος οι άτυχοι σε όλη αυτή την υπόθεση είναι όσοι ήδη έχουν πληρώσει την συνδρομή τους δεν αφού το Whatsapp δεν πρόκειται να τους επιστρέψει τα χρήματά τους.

newsit.gr

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.