ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Το Voice έρχεται, οι coaches φεύγουν! Ο Μιχάλης δεν είναι μόνος που αποχωρεί – Όλες οι μεγάλες αλλαγές στο show!

Δεν θέλουν να αλλάξουν συνταγή, αλλά ίσως τους οδηγήσουν εκεί οι εξελίξεις. Τα ονόματα τραγουδιστών που παίζουν δυνατά.

Η απόφαση είναι πλέον ειλημμένη. Οι όποιες αμφιβολίες υπήρχαν, εξαφανίστηκαν και το τρίτο “The Voice” πήρε το “πράσινο φως” για την επόμενη τηλεοπτική χρονιά. Μάλιστα οι άνθρωποι του ΑΝΤ1 το πιστεύουν τόσο πολύ που δεν αποκλείεται να το δούμε νωρίτερα στις οθόνες μας και όχι προς το τέλος Ιανουαρίου όπως συνέβαινε τις δύο τελευταίες σεζόν. Ποντάρουν πολλά στην αγάπη του κόσμου και θεωρούν ότι το σόου μπορεί και φέτος να βάλει φωτιά στα μηχανάκια της Nielsen. Ήδη η προεργασία με τις πρώτες οντισιόν έχει ξεκινήσει και προχωρούν με ιδιαίτερα γρήγορους ρυθμούς προκειμένου να ξεκινήσουν το συντομότερο δυνατόν και τα γυρίσματα.

 Το “The Voice” έρχεται. Το θέμα είναι όμως κατά πόσο θα μείνει ίδια η συνταγή της επιτυχίας του, αφού τη δεδομένη χρονική στιγμή όλα είναι ανοικτά για τους περισσότερους από τους συντελεστές που έχουν κερδίσει την αγάπη του κοινού. Ο ΑΝΤ1 φυσικά και είναι φανατικά υπέρ της άποψης ότι “ομάδα που κερδίζει, δεν αλλάζει”. Γι’ αυτό και στις κουβέντες τους είναι αισιόδοξοι ότι όλο το τιμ θα συνεχίσει κανονικά. Βέβαια, τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά, αφού οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι από τους τέσσερις coaches μόνο η Δέσποινα Βανδή έχει συντριπτικά περισσότερες πιθανότητες να μείνει και για τον τρίτο κύκλο του σόου, χωρίς να είναι και απόλυτα σίγουρο. Η τραγουδίστρια έχει εκφράσει την επιθυμία της να συνεχίσει και πιστεύεται ότι θα πει το “ναι”. Από κει και πέρα όμως, όλα είναι ρευστά.

Κύκλοι που κλείνουν

Τη δεδομένη στιγμή οι πιθανότητες παραμονής του Μιχάλη Stavento και της Μελίνας Ασλανίδου είναι, στην καλύτερη περίπτωση, μοιρασμένες, αφού και οι δυο σκέφτονται πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο αποχώρησης και μάλιστα δεν έχουν διστάσει να το παραδεχθούν δημόσια. Θέλουν να είναι σίγουροι ότι ο κύκλος τους στο σόου δεν έχει κλείσει για να πουν το “ναι” και για τρίτη σεζόν. Για “κύκλους που κλείνουν” έκανε λόγο και ο Αντώνης Ρέμος, μετά τον τελικό του δεύτερου “The Voice” ανοίγοντας κι εκείνος την… πόρτα. Βέβαια αυτή σιγά-σιγά αρχίζει να κλείνει, έπειτα από τις πρώτες επαφές των ανθρώπων του καναλιού, χωρίς να σημαίνει πάντως ότι ο κίνδυνος αποχώρησης έχει εξαφανιστεί. Από κει και πέρα σταθεροί παραμένουν στην παρουσίαση ο Γιώργος Λιάγκας και ο Θέμης Γεωργαντάς.

Το “The Voice” έρχεται, αλλά οι coaches μπορεί να φύγουν όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό. Ήδη κυκλοφορούν ονόματα πιθανών αντικαταστατών, όπως του Γιάννη Κότσιρα, της Ελένης Τσαλιγοπούλου, ενώ ακούστηκε ακόμη και το όνομα του Γιώργου Μαζωνάκη. Όλα όμως είναι σε επίπεδο φιλολογικό. Πρώτα θα ξεκαθαρίσει οριστικά τι θα γίνει με την τετράδα που ξέρει κι έχει αγαπήσει ο κόσμος και μετά θα παρθούν αποφάσεις. Στόχος του ΑΝΤ1 είναι να μη φύγει κανείς coach. Ένας στόχος πάντως με περιορισμένες πιθανότητες επιτυχίας.

stroumfaki.org

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.