ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Το top 10 της Βραζιλίας…

Κορίτσια που ασχολήθηκαν τελικά με το μόντελινγκ είναι αμέτρητα σε όλο τον κόσμο. Τα πιο όμορφα και διάσημα μοντέλα προέρχονται και από τις τέσσερις γωνιές της γης, με τη Βραζιλία όμως να κατέχει τα «ηνία», αφού φαίνεται να έχει δυσανάλογα μεγάλο αριθμό επιτυχημένων μοντέλων, μερικά από τα οποία είναι επί του παρόντος μοντέλα της Victoria’s Secret.

Τι είναι λοιπόν αυτό που κάνει τις γυναίκες της Βραζιλίας τόσο σέξι; Η τροπική Βραζιλία είναι η γενέτειρα του καρναβαλιού, της μουσικής samba και της Copacabana και είναι γνωστή για τις ακτές της και τα αστέρια του ποδοσφαίρου.

Ένα από τα πιο διακεκριμένα μοντέλα της χώρας, η Ana Beatriz Barros, λέει για την πατρίδα της: “Είναι μια σέξι χώρα. Είμαστε πολύ ελεύθεροι με το σώμα μας… Οι Αμερικανοί είναι ντροπαλοί για το σώμα τους”.

Γεμάτη παραλίες, καταρράκτες, ζούγκλες και πόλεις, οι άνθρωποι στη Βραζιλία αγαπούν να είναι έξω, τον χορό και τα πάρτι.

Δείτε παρακάτω τα 10 διάσημα μοντέλα που προέρχονται από τη Βραζιλία. Αποδεικνύουν σίγουρα ότι η χώρα τους έχει τις πιο ζεστές και πιο εξωτικές γυναίκες στον κόσμο!

10. Andriana Lima
Adriana-Lima-640

2. Alessansra Ambrosio
Alessandra-Ambrosio-640

3. Ana Beatriz Barros
Ana Beatriz Barros-640

 

4.  Barbara Fialho
Barbara-Fialho-640

5. Bruna Abdullah
Bruna Abdullah-640

6. Fabiana Semprebom
Fabiana Semprebom-640

7. Gisele
gisele-640

8. Izabel Goulart
Izabel-Goulart-640

9. Lais Ribeiro
Lais-Ribeiro-640

10. Yasmin Brunet
Yasmin-Brunet-640

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.