ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι στο Βενετόκλειο δίνει ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος

Το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι του πρωταθλήματος δίνει το προσεχές Σάββατο στις 18:00, στο «Βενετόκλειο», ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος.

Η ομάδα μας θα φιλοξενήσει τον Άτλαντα Αθηνών και θέλει τη νίκη, ώστε να κάνει το 9 στα 9 και στο φινάλε της κανονικής περιόδου να παίξει στο Μετς με τον Π.Α.Σ.Κ.Α., έχοντας ως όπλο το +11 του πρώτου αγώνα (54-43). Μετά την εύκολη νίκη στο Μαρούσι, ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος προετοιμάζεται εντατικά για το εντός έδρας παιχνίδι με τον Άτλαντα, το οποίο είναι ιδιαίτερα κρίσιμο και σημαντικό για τη συνέχεια. Στο τελευταίο παιχνίδι στο νησί, ο Γ.Σ.Δ. ζητάει τη συμπαράσταση όλου του κόσμου, ώστε όλοι οι Ροδίτες να αποτελέσουν τον έκτο παίκτη στην προσπάθεια για μία ακόμη νίκη. Μοναδικός απών από την αναμέτρηση  του Σαββάτου (18:00) θα είναι ο Κώστας Ζαραγκότας, ενώ οι υπόλοιποι αθλητές είναι ετοιμοπόλεμοι και αποφασισμένοι να οδηγήσουν τον Γ.Σ. Δωδεκάνησος σε μία σπουδαία νίκη.

Χαρακτηριστικά είναι και τα λόγια του αρχηγού της ομάδας μας Μιχάλη Χατζηδημητρίου. «Είναι ένα ακόμη δύσκολο παιχνίδι, αφού ο Άτλας είναι μία από τις καλές ομάδες στην Ελλάδα. Εμείς παρακολουθήσαμε το παιχνίδι του κόντρα στον Π.Α.Σ.Κ.Α. και σίγουρα είναι από τις ομάδες που χρειάζεται μεγάλη προσοχή. Θα θέλαμε να έρθει ο κόσμος δίπλα μας και να μας στηρίξει, αφού κατά πάσα πιθανότητα θα είναι το τελευταίο μας παιχνίδι στη Ρόδο. Θεωρώ ότι είμαστε σε καλό δρόμο και έχουμε δείξει ότι από παιχνίδι σε παιχνίδι παρουσιάζουμε βελτίωση. Πιστεύω ότι κόντρα στο Μαρούσι κάναμε την καλύτερη φετινή μας εμφάνιση και συνεχίζουμε θετικά την πορεία μας προς τον τίτλο».

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.