ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Βέφα Αλεξιάδου: To συγκινητικό μήνυμα για το θάνατο της αδελφής της!

Mετά το θάνατο των δυο παιδιών της, η Βέφα Αλεξιάδου έχασε και την αδερφή της, η οποία έφυγε από την ζωή την Παρασκευή 19 Ιουνίου.

Η Βέφα Αλεξιάδου η οποία είναι λάτρης του Facebook έγραψε ένα μήνυμα προκειμένου να καθησυχάσει όλους όσους της τηλεφωνούν για να δουν πως είναι μετά και την απώλεια της αδερφής της:

“Κάνω μια διευκρίνηση για να ηρεμήσετε φίλες και φίλοι μου και να μην μου τηλεφωνάτε όλες ανήσυχες να δείτε πως είμαι. Είμαι καλά με την ψυχή ήρεμη και γαλήνια. Πριν 7 ήμερες έφυγε από τη ζωή η αδελφή μου, σε ηλικία 81 ετών.

Έζησε μια πολύ όμορφη και άνετη ζωή. Τα δυο τελευταία χρόνια είχε γεροντική άνοια. Έφυγε ήρεμα, ευτυχισμένη, χωρίς να ταλαιπωρηθεί ή να ταλαιπωρήσει κανέναν. Είχε πολύ καλή περιποίηση από τις δυο κόρες της και τις δυο εγγονές της, κάτι που εύχομαι σε όλους-ες. Το καλά στερνά είναι μεγάλη ευχή και η αδελφή μου τα είχε, γιατί ήταν ένας υπέροχος άνθρωπος με μια καρδιά γεμάτη αγάπη για τους ανθρώπους γύρω της και ιδιαίτερα τους αναξιοπαθούντες.

Όλα όσα άλλα διαβάσατε από τους καλοθελητές σε δραματικές περιγραφές δημοσιογράφους δεν ισχύουν. Και εγώ και τα κορίτσια της είμαστε καλά και τη σκεπτόμαστε με γαλήνη και ηρεμία χωρίς πόνο. Έφυγε για τη γειτονιά των Αγγέλων. Έτσι κι αλλιώς τα φτερά τα φορούσε και κάτω στη γη”.

24wro.eu
Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.