ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Το συγκινητικό γράμμα του Μπαλοτέλι στον Τζέραρντ

Ο Στίβεν Τζέραρντ αποχαιρέτησε το απόγευμα του Σαββάτου τον κόσμο της Λίβερπουλ αγωνιζόμενος για τελευταία φορά μπροστά στο κοινό του «Ανφιλντ» και ο Μάριο Μπαλοτέλι επέλεξε ένα δικό του τρόπο για να αποχαιρετίσει τον μεγάλο αρχηγό.

Εχει αρκετή δόση τρέλας, η οποία πολλές φορές του έχει κοστίσει. Είναι όμως και σαν ένα μικρό παιδί, του οποίου η καρδιά λειτουργεί μοναχά με το συναίσθημα. Ο Μάριο Μπαλοτέλι επέλεξε ένα δικό του τρόπου για να πει «αντίο» στον Τζέραρντ, γράφοντας του ένα γράμμα που σίγουρα θα συγκίνησε τον άσο των «κόκκινων» αλλά θα τον έκανε ταυτόχρονα να χαμογελάσει.

«Στίβι, είχα την τιμή να παίξω μαζί σου για, όχι για πολύ, αλλά και πάλι ήταν μια απίστευτη και αξέχαστη εμπειρία για μένα. Είσαι ένας σπουδαίος άνθρωπος κι ένας άψογος αρχηγός. Ήταν απόλαυση ν’ αφήνω τις εκτελέσεις φάουλ και πέναλτι σ’ εσένα. Εύχομαι τα καλύτερα σ’ εσένα και στην οικογένειά σου στην επόμενη περιπέτειά σου. Αξίζεις τα καλύτερα. Καλή τύχη, φίλε μου. Μάριο Μπαλοτέλι» έγραψε χαρακτηριστικά ο Ιταλός επιθετικός.

iefimerida.gr

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.