ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Το Σωματείο Πρακτικής Σκοποβολής Αστυνομικών Ρόδου δηλώνει δυναμικό παρόν σε αθλητικές δραστηριότητες στο αγώνισμα της Πρακτικής Σκοποβολής (IPSC)

Το Σωματείο Πρακτικής Σκοποβολής Αστυνομικών Ρόδου ενεργό μέλος της Σκοπευτικής Ομοσπονδίας Ελλάδος (ΣΚΟΕ)  ιδρύθηκε   το 1991 και από τότε μέχρι  σήμερα δηλώνει δυναμικό παρόν σε αθλητικές δραστηριότητες στο αγώνισμα της Πρακτικής Σκοποβολής (IPSC)  εντός και εκτός Ελλάδος.      

Προσπαθεί   να είναι συνεχώς ενήμερο παρακολουθώντας τις αθλητικές εξελίξεις και για το λόγο αυτό καινοτομεί αγωνιστικά .  Έχει συμπεριλάβει στις αθλητικές δραστηριότητες του ,  το Αγωνιστικό Airsoft (IPSC ACTION AIR ) το οποίο εδώ και 6 μήνες από τότε που το ξεκινήσαμε  συναρπάζει μικρούς και μεγάλους άνδρες και γυναίκες.

 Τονίζω πως είμαστε πρώτοι στην Ελλάδα που το οργανώσαμε  αγωνιστικά και το παρουσιάσαμε προς τον κόσμο γιατί θεωρώ πως το αγωνιστικό Airsoft  είναι προθάλαμος στην σκοποβολή και λειτουργεί σαν ακαδημία νέων σκοπευτών. Πιστεύω πως τα αγωνιστικά αποτελέσματα μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα δικαιώνουν την άποψη μου αυτή καθώς σκοπευτές που πέρασαν από το Αίρσοφτ  στην Πρακτική Σκοποβολή έχουν  εντυπωσιακή παρουσία μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα από την γνωριμία και την έναρξη της ενασχόληση τους με το άθλημα.

 Ένα σημαντικό μέρος του αθλήματος της σκοποβολής που θέλω να σχολιάσω είναι τα  όπλα ρεπλίκες που χρησιμοποιούνται. Πιστά αντίγραφα κανονικών  όπλων  αλλά που εκτοξεύουν ακίνδυνες πλαστικές  μπίλιες   σαν μέσω άθλησης είναι για τον  αθλητή ο τρόπος να αξιολογήσει και να βαθμολογήσει την προσπάθεια του στην πειθαρχία ,τον αυτοέλεγχο, την συγκέντρωση συνδυάζοντας αγωνιστική τακτική . Η σκοποβολή είναι άθλημα που γυμνάζει πνεύμα και σώμα.

 Από τα θετικά  σχόλια των παρευρισκομένων στην προχθεσινή μας εκδήλωση  στο Κλειστό Γυμναστήριο της  Κρεμαστής , λάβαμε την ανταπόκριση του κόσμου στην αγωνιστική μας προσπάθεια και το συμπέρασμα μας  είναι ότι έχουμε ανθρώπους κάθε ηλικίας και φύλου που αναζητούν να βάλουν στην ζωή τους αθλητισμό, ένα χόμπι να γεμίσουν τον ελεύθερο χρόνο τους μέσα πάντα σε ένα υγιές περιβάλλον όπως αυτό έχουμε δημιουργήσει και συνεχώς αναβαθμίζουμε ποιοτικά και δυναμικά πάντα σε πνεύμα αθλητικό στο Σωματείο. Αυτό μας δημιουργεί διάθεση , ενισχύει το μεράκι μας και γεννάει νέες ιδέες για καλύτερους αγώνες και εκδηλώσεις.

Θέλω να ευχαριστήσω καταρχήν τους υπεύθυνους διαχειριστές για την παραχώρηση του Κλειστού Γυμναστηρίου,  τους συναθλητές μου που βοήθησαν στο να γίνει η Παρουσίαση – Εκδήλωση όσο πιο όμορφη μπορούσε… και φυσικά τον κόσμο που μας τίμησε με την παρουσία του και το αστείρευτο ενδιαφέρον του  .

 

 

   Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ

 

     ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ Γεώργιος 

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.