ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Το σουτιέν της έσωσε γυναίκα από αδέσποτη…

Η 41χρονη γυναίκα βρισκόταν στην περιοχή για διακοπές, όπως ανέφερε τοπική εφημερίδα, και έκανε ποδηλασία μαζί με τον άντρα της

Στην περιοχή του Μεκλεμβούργου στη δυτική Πομερανία της Γερμανίας, μια γυναίκα πυροβολήθηκε κατά λάθος, και ευτυχώς, το σουτιέν της, της έσωσε τη ζωή.

Η 41χρονη γυναίκα βρισκόταν στην περιοχή για διακοπές, όπως ανέφερε τοπική εφημερίδα, και έκανε ποδηλασία μαζί με τον άντρα της. Την ώρα ενός διαλείμματος, αισθάνθηκε έναν ξαφνικό και απότομο πόνο στο στήθος της και σύντομα κατάλαβε ότι στη μπανέλα του σουτιέν της είχε χτυπήσει μια σφαίρα.

Σύμφωνα με τη γερμανική εφημερίδα Gadebusch- Rehnaer, το περιστατικό συνέβη την Παρασκευή 8 Αυγούστου και η γυναίκα φέρεται να πυροβολήθηκε από έναν κυνηγό, κατά λάθος.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο των αστυνομικών αρχών της περιοχής, Andre Falke, το όνομα του κυνηγού, ο οποίος εντοπίστηκε λίγο αργότερα από το ίδιο το ζευγάρι, είναι στι διάθεση των αρχών και ερευνάται η πιθανότητα να του απαγγελθούν κατηγορίες για πρόκληση ζημιάς από αμέλεια.

Υπενθυμίζεται ότι αυτό δεν είναι το πρώτο περιστατικό μέσα στο 2015, κατά το οποίο γυναίκα σώθηκε από το σουτιέν της. Τον Φεβρουάριο, το ίδιο τυχερή στάθηκε και μία γυναίκα στη Βραζιλία.

www.pathfinder.gr

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.