ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΟΥ ΑΣΙΑΘΡ ΣΤΟΝ ΚΟΛΠΟ ΤΗΣ ΙΞΙΑΣ

«ΣΩΣΤΕ ΖΩΕΣ – ΕΛΑΤΤΩΣΤΕ ΤΑΧΥΤΗΤΑ» ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΩΝ ΙΣΤΙΟΠΛΟΩΝ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ 4ΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΟΔΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Συνεχίζονται το Σαββατοκύριακο 13 και 14 Μαΐου οι αγώνες που διοργανώνει ο Αθλητικός Σύλλογος Ιστιοπλόων Ανοικτής Θάλασσας Ρόδου (ΑΣΙΑΘ Ρόδου) για το 2017. Τις δυο αυτές ημέρες θα πραγματοποιηθεί ο αγώνας ΤΡΙΓΩΝΑ 2017 ο οποίος είναι ένας διήμερος τεχνικός αγώνας που θα πραγματοποιηθεί στην Ρόδο και συγκεκριμένα στο κόλπο της Ιξιάς. Ο αγώνας θα αποτελείται από 4 συνολικά ιστιοδρομίες τύπου όρτσα – πρίμα. Τόσο το Σάββατο όσο και την Κυριακή θα πραγματοποιηθούν από 2 ιστιοδρομίες με την εκκίνηση της πρώτης ιστιοδρομίας της κάθε ημέρας να δίνεται στις 11:00 π.μ. Η δεύτερη ιστιοδρομία θα ακολουθεί μετά την ολοκλήρωση της πρώτης.

Όσοι βρεθούν στις δυτικές ακτές της πόλης αλλά και στον λόφο του Μόντε Σμιθ τα πρωινά του Σαββατοκύριακου, θα έχουν την μοναδική ευκαιρία να απολαύσουν όμορφες εικόνες από τα 15 περίπου ιστιοπλοϊκά σκάφη, τους κυβερνήτες και τα πληρώματά τους που θα λάβουν μέρος στον αγώνα και θα διανύουν την διαδρομή των 6 περίπου ναυτικών μιλίων που θα στηθεί πολύ κοντά στις ακτές.

 Ο ΑΣΙΑΘΡ στηρίζει την 4η Παγκόσμια Εβδομάδα Οδικής Ασφάλειας του ΟΗΕ που διοργανώνει η ΕΥΘΥΤΑ ΡΟΔΟΥ με τη στήριξη της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και του Δήμου Ρόδου. Για το λόγο αυτό τα σκάφη που θα πάρουν μέρος στον αγώνα θα μεταφέρουν στις πλώρες τους το μήνυμα ΣΩΣΤΕ ΖΩΕΣ – ΕΛΑΤΤΩΣΤΕ ΤΑΧΥΤΗΤΑ.

Οι οδηγίες πλου του αγώνα έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του ΑΣΙΑΘΡ www.asiathr.gr

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.