ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Το Σάββατο ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος υποδέχεται τους Αετούς Κρήτης

Το Σάββατο στις 20:00, στο «Βενετόκλειο», θα διεξαχθεί τελικά η αναμέτρηση της πρεμιέρας του 18ου πανελλήνιου πρωταθλήματος μπάσκετ με καρότσι, ανάμεσα στον Γ.Σ. Δωδεκάνησος και τους Αετούς Κρήτης (όμιλος νότου).

Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στις 20:00 και όχι στις 19:00 λόγω της προπόνησης της Κ.Α.Ε. Κολοσσός στο «Βενετόκλειο». Οι πρωταθλητές και κυπελλούχοι είναι έτοιμοι να υπερασπιστούν το στέμμα τους και βέβαια θέλουν να ξεκινήσουν με το δεξί τις επίσημες αγωνιστικές τους υποχρεώσεις.

Ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος ξεκινάει το φετινό του ταξίδι στο πρωτάθλημα της Ο.Σ.Ε.Κ.Κ. Για το λόγο αυτό η διοίκηση του συλλόγου, οι αθλητές και το προπονητικό επιτελείο περιμένουν όλο το φίλαθλο κόσμο στο γήπεδο για να στηρίξει την προσπάθεια της ομάδας μας, με στόχο την κατάκτηση ενός ακόμη τίτλου.

Φίλες και φίλοι, φίλαθλε, σε περιμένουμε να μας χειροκροτήσεις και να μας δώσεις δύναμη από τη… δύναμη σου. Δυνατοί στην καρδιά και στην ψυχή, δυνατοί και στον αγωνιστικό χώρο. Το πάθος μας είναι το μπάσκετ, η δύναμη μας είστε εσείς.

Η περηφάνια μας είναι η Ρόδος, η Δωδεκάνησος, η Ελλάδα. Έλα με την οικογένεια σου, με τους φίλους σου ή μόνος. Αρκεί να είσαι δίπλα μας. Ραντεβού στο «Βενετόκλειο».

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ

Ο πρόεδρος του Γ.Σ. Δωδεκάνησος και περιφερειακός σύμβουλος Νοτίου Αιγαίου Κάλλιστος Διακογεωργίου με αφορμή την πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος στο μπάσκετ με καρότσι τόνισε τα εξής:

«Είναι γνωστό ότι αυτά τα παιδιά πριν από δύο χρόνια ζήτησαν τη στήριξη και τη βοήθεια για να μπορέσει η ομάδα να υπάρχει. Εμείς κάναμε αυτό που ανθρώπινα επιβαλλόταν. Να στηρίξουμε την ομάδα, τόσο εγώ όσο και τα υπόλοιπα μέλη του διοικητικού συμβουλίου. Βρήκαμε ανταπόκριση από το φίλαθλο κόσμο αλλά και από τα ίδια τα παιδιά, τα οποία δίνουν πάντα τον καλύτερο τους εαυτό. Κατακτήσαμε το πρωτάθλημα και το κύπελλο Ελλάδας και είμαστε ικανοποιημένοι και από την ανταπόκριση των γονιών που φέρνουν τα παιδιά τους στο γήπεδο. Ο στόχος μας είναι να κάνουμε αθλητισμό και μέσα από τη σκληρή δουλειά και την οργάνωση έρχεται και ο πρωταθλητισμός. Θέλουμε να φέρουμε κι άλλα παιδιά στο γήπεδο, να νιώσουν ότι είμαστε η οικογένεια τους. Αυτό που θέλω να μεταφέρω στο φίλαθλο κόσμο και να τους πω είναι ότι ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος είναι μία ομάδα, μία οικογένεια.

Ζητάμε από το φίλαθλο κόσμο της Ρόδου να έρθει το Σάββατο στο «Βενετόκλειο» για να χειροκροτήσει την προσπάθεια της ομάδας μας και την προσπάθεια που κάνουν οι αθλητές μας. Θέλουμε τη νίκη για να την αφιερώσουμε στην Έλενα Κουνάκη και να της πούμε ότι είμαστε δίπλα της σε ότι χρειαστεί, ευχόμενοι ταχεία ανάρρωση».

 

 

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.