ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Το Σάββατο με τον Άτλαντα ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος

Το Σάββατο στις 20:30 στο κλειστό γυμναστήριο του Μετς στην Αθήνα θα παίξει ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος κόντρα στον Άτλαντα, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής για τον όμιλο νότου στο μπάσκετ με καρότσι.

  Πρόκειται για ένα ακόμη δύσκολο παιχνίδι στο οποίο η ομάδα μας είναι αποφασισμένη να πάρει τη νίκη, να κάνει το 4 στα 4 και στη συνέχεια να φιλοξενήσει τον επίσης αήττητο Π.Α.Σ.Κ.Α. στο ντέρμπι κορυφής του «Βενετοκλείου».

Η αποστολή του Γ.Σ. Δωδεκάνησος θα ταξιδέψει αύριο το μεσημέρι για την Αθήνα, χωρίς ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα.

Συγκεκριμένα στο παιχνίδι με τον Άτλαντα θα παίξουν οι: Μιχάλης Χατζηδημητρίου, Βαλάντης Παππάς, Ατνάν Χαμαντί, Σάββας Χαρτερός, Μανώλης Στυλιανακάκης, Χρήστος Μιχάηλου, Κώστας Ζαραγκότας, Νίκος Δαούλας, Ντιμιτάρ Βασίλεβ και Ειρήνη Πλαγγέτη.

Την αποστολή στην Αθήνα θα συνοδέψουν ο πρόεδρος του Γ.Σ. Δωδεκάνησος και περιφερειακός σύμβουλος Νοτίου Αιγαίου Κάλλιστος Διακογεωργίου, ο γενικός αρχηγός και γενικός γραμματέας της ομάδας Τάκης Καλούδης και ο προπονητής Βαγγέλης Χατζηαντωνίου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι κ.κ. Διακογεωργίου και Καλούδης έχουν προγραμματίσει την προσεχή Δευτέρα ραντεβού στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού προκειμένου να συζητήσουν για θέματα που αφορούν το μπάσκετ με καρότσι αλλά και τον αθλητισμό με αναπηρία.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.