ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Το πυρηνικό ατύχημα της Φουκουσίμα κατέστρεψε το περιβάλλον – Έπιασε μεταλλαγμένο ποταμίσιο ψάρι στη θάλασσα

Τον γύρο του κόσμου κάνει η τρομακτική ψαριά του Χιρασάκα Χιρόσι που έριξε τα δίχτυα του κοντά στη Φουκουσίμα.

Στο πρόσωπό του αποτυπώνεται η προσπάθειά του να το κρατήσει ψηλά για τις φωτογραφίες. Η περηφάνεια και η χαρά του για το τρομακτικό ψάρι είναι εμφανής. Το τρομακτικό πλάσμα, που από το τεράστιο στόμα του θα μπορούσε να καταπιεί ένα μικρό παιδί, πιστεύεται ότι είναι Λυκόψαρο.

Ο Hirasaka έπιασε το τεράστιο ψάρι στο νησί Hokkaido, στα ανοιχτά των ρωσικών ακτών. Τα λυκόψαρα ζουν συνήθως στον Ειρηνικό και τον Ατλαντικό ωκεανό και όντας «κάτοικοι» του βυθού τρέφονται με μικρότερα πλάσματα.

psari-500

Έχει αναπτύξει μια φήμη λόγω του μεγέθους του και της τρομακτικής εμφάνισης του, ενώ ένα ψάρι του είδους του έχει εμφανιστεί στη σειρά του Animal Planet «River Monsters». Η ψαριά εντείνει τις ανησυχίες των αλιέων για τις επιπτώσεις του πυρηνικού δυστυχήματος στη Φουκουσίμα στον θαλάσσιο πληθυσμό.

Υπενθυμίζεται πως από τον σεισμό των 8,9 Ρίχτερ του 2011 κατέρρευσε ο πυρηνικός σταθμός Fukushima Daiichi. Ο σεισμός στοίχισε τη ζωή σε 18.500 ανθρώπους και προκάλεσε τη μεγαλύτερη πυρηνική καταστροφή μετά το Τσέρνομπιλ το 1986.

www.koolnews.gr

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.