ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Αυτό είναι το πραγματικό όνομα του Νίκου Βέρτη

Και με τίνος άλλου τραγουδιστή είναι ίδιο;

Ουκ ολίγοι επώνυμοι έχουν αλλάξει το επίθετο τους για χάριν συντομίας μα κυρίως ευφωνίας. Ανάμεσα τους βρίσκεται και ο Νίκος Βέρτης.
Τον γνωρίσαμε ως Νίκο Βέρτη, όμως αυτό δεν είναι το πραγματικό του όνομα. Το «Βέρτης» είναι το ψευδώνυμο του καλλιτέχνη, καθώς το επίθετο που αναγράφεται στην ταυτότητά του είναι εντελώς διαφορετικό.
«Αρβανιτίδης» είναι το πραγματικό του επίθετο, αλλά όπως φαίνεται δεν θεωρήθηκε και τόσο εύηχο για καριέρα και έτσι αντικαταστάθηκε με το «Βέρτης».
Όμως, δεν είναι η πρώτη φορά που το «Αρβανιτίδης» κρίνεται ακατάλληλο για να «στήσει» τραγουδιστής την καριέρα του. Το ίδιο έγινε πολλά χρόνια νωρίτερα με τον Πασχάλη Αρβανιτίδη, τον γνωστό τραγουδιστή των Olympians που αργότερα ακολούθησε σόλο καριέρα και ο όποιος έγινε γνωστός μόνο με το μικρό του όνομα «Πασχάλης».
Ο Ποσειδώνας που συμβολίζει το ψευδώνυμο στο ωροσκόπιο του Νίκου Βέρτη είναι σε θετική όψη με τον πλανήτη που σηματοδοτεί την καριέρα τον Κρόνο δείχνοντας μια πολύ καλή έμπνευση που δικαιώθηκε ως επιλογή αφού συνέβαλλε θετικά στο να γίνει γνωστός στο χώρο του τραγουδιού.

astrology.gr

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.