ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Το πιο εύκολο και γρήγορο αλμυρό κέικ

Υλικά

(για μία μικρή μακρόστενη φόρμα)

1/2 φλιτζάνι (τσαγιού) σπορέλαιο

1/2 φλιτζάνι (τσαγιού) στραγγιστό γιαούρτι

2 αυγά

1-1/2 φλιτζάνι αλεύρι

1 κουταλάκι μπέικιν

Λίγες φέτες ζαμπόν

Θρυμματισμένη φέτα (αν είναι ανάλατη προσθέστε 1 κουταλάκι αλάτι)

Λίγη ρίγανη

Εκτέλεση

Ανακατεύουμε τα 3 πρώτα υλικά με το σύρμα και κατόπιν ρίχνουμε τα υπόλοιπα.

Βάζουμε αντικολλητικό χαρτί σε μία μακρόστενη φόρμα και ρίχνουμε το μείγμα μας.

Ψήνουμε στον Αερόθερμο 160-170 βαθμούς για μία ώρα και δέκα λεπτά περίπου.

Καλή επιτυχία.

Μ.Π.

 

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.