ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Το πικραμένο post του Ανδρέα Λέοντα σε όσους θαυμαστές του τον πλήγωσαν: «Δεν είμαι σνομπ!»

Από την μέρα που ο Ανδρέας Λέοντας πήρε την πρωτιά στο X Factor έχει δημιουργήσει φανατικούς εχθρούς αλλά και φίλους. Ωστόσο κάποιοι φανατικοί followers του τις τελευταίες ημέρες άρχισαν να εκφράζουν την δυσαρέσκειά τους για την στάση του νικητή του talent show

Φαίνεται πως κάποιοι από τους θαυμαστές του έχουν την απαίτηση να είναι πάντα διαθέσιμος και online ώστε να τους απαντάει, παρόλο που ο ανερχόμενος Κύπριος σταρ δέχεται κατά εκατοντάδες τα μηνύματα στους λογαριασμούς που διατηρεί στα social media.

Ωστόσο, ο ίδιος θέλοντας να ξεκαθαρίσει την θέση του, αναγκάστηκε να απαντήσει, ελαφρώς ενοχλημένος στα όσα του καταλόγισαν κάποιοι θαυμαστές του ότι ξαφνικά έγινε σνομπ, τώρα που βρήκε την αναγνώριση!

Ο ίδιος έγραψε τα εξής: “Λοιπόν επειδή λαμβάνω καθημερινά μηνύματα του τύπου ότι δεν απαντάω πλεον και ειμαι σνομπ θα θελα να πω ότι όταν βρίσκω λίγο χρόνο τα βλεπω αλλά δυστυχώς είναι πολύ περιορισμένος ο χρόνος μου για να απαντήσω. Να ξέρετε όλα αυτά εμένα ειναι που μου δίνουν δυναμη να συνεχίζω και σας ευχαριστώ όλους μέσα από τη ψυχή μου! Μη μου κρατάτε μούτρα επειδή δε σας απαντάω αχαχα καλό υπόλοιπο!”.

newsit.com.cy

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.