ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Το παράπονο της Στεφανίδη στην υποδοχή: «Μια φορά στα 4 χρόνια με θυμάστε»

Μετά τον θρίαμβο της στο Ρίο η Κατερίνα Στεφανίδη, επέστρεψε στην Ελλάδα και εμφανώς συγκινημένη δήλωσε:

«Είμαι πολύ χαρούμενη, πετύχαμε τον στόχο μας, περιμένω… πώς και πώς τις διακοπές πλέον, αν και έχω να δώσω κάποιους αγώνες ακόμα. Δεν το έχω συνειδητοποιήσει, συνεχίζω με την ίδια δίψα και τον ίδιο τρόπο για νέες διακρίσεις. Στο Ρίο κάναμε ό,τι ακριβώς χρειαζόταν για την πρώτη θέση. Πίστευα στο μετάλλιο, κι εγώ και ο άνδρας μου. Αυτός με έκανε να πιστέψω ακόμα περισσότερο το χρυσό». 

 «Ευχαριστώ όλο τον κόσμο για τη στήριξή του. Ο σύζυγός μου (σ.σ και προπονητής της) με έχει στηρίξει όλα αυτά τα χρόνια. Με έχει βοηθήσει ψυχολογικά, αγωνιστικά, σε όλα. Δεν θα ξεχάσω ποτέ την βουτιά του όταν οριστικοποιήθηκε πως πήρα το χρυσό! Νόμιζα πως θα πέσει κάτω! Κάθε πέντε λεπτά λέγαμε πως κερδίσαμε τους Ολυμπιακούς Αγώνες! Του το αφιερώνω…». 

Για την κόντρα της με την «Αυγή» η Στεφανίδη είπε: «Εγώ έκανα μια δήλωση γενικά στους δημοσιογράφους. Δεν το ξέρω και δεν το έχω ακούσει το συγκεκριμένο Μέσο. Εγώ έχω κερδίσει μετάλλια και σε πανευρωπαϊκό και σε παγκόσμιο πρωτάθλημα, όμως εσείς ασχολείστε μια φορά τα τέσσερα χρόνια…». 

Η Στεφανίδη δεν παρέλειψε να κάνει και ένα σχόλιο για τις ατάκες της Ινσιμπάγεβα, η Κατερίνα Στεφανίδη απάντησε: «Να συζητήσουμε για αθλητικά πράγματα…» μην θέλοντας να δώσει συνέχεια. 

ΠΗΓΗ

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.