ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Το παράπονο της Αντζελας Γκερέκου: Το κράτος έχει δεσμεύσει όλη την περιουσία του Τόλη

Ανοιχτά για τις δύσκολες στιγμές που έχει περάσει η ίδια και ο σύζυγός της Τόλης Βοσκόπουλος μίλησε η Αντζελα Γκερέκου, αποκαλύπτοντας πτυχές της ζωής τους που κανείς μέχρι στιγμής δεν γνώριζε.

Η πρώην υπουργός ανέφερε πως το κράτος έχει δεσμεύσει όλη την περιουσία του τραγουδιστή και πως λαμβάνει το μεγαλύτερο μέρος από τις εμφανίσεις που κάνει ο τραγουδιστής.

«Υπήρξαν στιγμές τόσο μα τόσο δύσκολες, που δεν βγήκαν ποτέ προς τα έξω. Αυτό που έχει βγει προς τα έξω είναι πολύ λιγότερο από τα δύσκολα που βιώσαμε. Παρόλα αυτά, αισθάνομαι μία ευλογία. Ό,τι και να σου πάρουν, χρήματα, σπίτια…», είπε η Αντζελα Γκερέκου στη εκπομπή Join Us και συνέχισε:

«Αυτή τη στιγμή το κράτος έχει δεσμεύσει όλη την περιουσία του Τόλη και τα πνευματικά του δικαιώματα. Και αν βγάζει κάτι από τις εμφανίσεις που κάνει και για βιοποριστικούς λόγους, το κράτος παίρνει το μεγαλύτερο μερίδιο. Μέχρι να τελεσιδικήσουν τα δικαστήρια».

«Η ζωή μας έχει αλλάξει δραστικά με πολύ άδικο τρόπο, λυπήθηκα πολύ γι’ αυτό γιατί δεν άξιζε στον Τόλη να ζει τέτοιες δυσκολίες. Και η υγεία του επίσης κλονίστηκε από τις δυσκολίες που ήρθαν τις οποίες ο κόσμος δεν έχει κατανοήσει γιατί αρκέστηκε σε αυτό που άκουσε από τα ΜΜΕ. Εμείς δεν μιλήσαμε και ο κόσμος δεν ξέρει την αλήθεια. Δεν πειράζει, ας μην την ξέρει. Ένα όμως έχω να πω: Δεν αξίζει σε έναν άνθρωπο που ήταν τόσο γενναιόδωρος, που βοήθησε τόσο πολύ», ανέφερε.

iefimerida.gr

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.