ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Το Πανεπιστήμιο Αιγαίου τιμήθηκε από την ΕΥΘΥΤΑ Ρόδου

Την Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2016 η ΕΥΘΥΤΑ Ρόδου-Παρατηρητήριο Οδικής Ασφάλειας πραγματοποίησε εκδήλωση απονομής Τιμητικών Επαίνων για τη συμμετοχή και την υποστήριξη φορέων και ατόμων στην Παγκόσμια Εβδομάδα Οδικής Ασφάλειας 4-10 Μαΐου 2015 αφιερωμένη στα παιδιά «SaveKindsLives».

Μεταξύ των τιμηθέντων φορέων ήταν το Πανεπιστήμιο Αιγαίου και η Σχολή Ανθρωπιστικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Αιγαίου όπου και απονεμήθηκε τιμητικό δίπλωμα για τη συμμετοχή πολλών φοιτητών και φοιτητριών σε όλες τις εθελοντικές δράσεις της ΕΥΘΥΤΑ ειδικά με τις επισκέψεις σε σχολεία όλων των βαθμίδων του νησιού για ενημέρωση, όσον αφορά στη διαμόρφωση οδικής παιδείας.

Η κ. Ελένη Καρύδη, Πρόεδρος της ΕΥΘΥΤΑ παρέδωσε το τιμητικό Δίπλωμα Συμμετοχής στον κ. Σπύρο Συρόπουλο, Αναπληρωτή Πρύτανη Διεθνών Συνεργασιών Φοιτητικών Θεμάτων και Θεμάτων Αποφοίτων, ο οποίος παρευρέθηκε στην εκδήλωση ως εκπρόσωπος του Πανεπιστημίου Αιγαίου, ενώ τιμήθηκε και η κ Τσιμπιδάκη Ασημίνα, Επίκουρη Καθηγήτρια του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης για την εθελοντική συμμετοχή της στις δράσεις της ΕΥΘΥΤΑ.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.