ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Το ομορφότερο ποδοσφαιρικό βίντεο (pics & vid)

Η Ατλέτικο έδεσε τα μάτια των γηραιότερων οπαδών της και τους οδήγησε να συνοδεύσουν τα αστέρια της ομάδας, δίχως να το γνωρίζουν.

 Τα τελευταία χρόνια στην Ατλέτικο έχουν περάσει σε άλλο επίπεδο όσον αφορά τις σχέσεις και το δέσιμο που έχουν δημιουργήσει με τους οπαδούς τους και αυτό βιώνοντας τα κορυφαία χρόνια της ιστορίας τους. Αυτή τη φορά όμως ανέβασαν τα όρια της συγκίνησης και της αναγνώρισης στο ύψιστο συγκινησιακό επίπεδο.

 

Στην αναμέτρηση του Σαββάτου με την Μπέτις στο «Βιθέντε Καλδερόν», ήραν τους πιο ηλικιωμένους κατόχους διαρκείας, τους έδεσαν τα μάτια και τους είπαν ότι θα τους πήγαιναν στην προεδρική σουίτα, ώστε να δουν από εκεί το ματς. Ωστόσο, ήταν άλλη η διαδρομή που θα ακολουθούσαν και τεράστια η έκπληξη τους.

Οι ηλικιωμένοι πάτησαν το γρασίδι και όταν τους επέτρεψαν να δουν, εμφανίστηκαν τα αστέρια της ομάδας, ώστε να περπατήσουν μαζί, όπως συμβαίνει συνήθως με τα παιδάκια που συνοδεύουν τους παίκτες. Το πιο φοβερό όμως όλων ήταν πως από τους 11 εκλεκτούς οι τρεις κάτοχοι ήταν γιαγιάδες (η μία μάλιστα με το εγγονάκι της) που ακολουθούν τους Ροχιμπλάνκος για μία ζωή.
 

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.