ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Το νησί που βρίσκεται στη μέση του ωκεανού και… επιβάλλεται η ανταλλαγή ερωτικών συντρόφων (εικόνες)

Στην μέση του ωκεανού, βορειοδυτικά της Αυστραλίας, υπάρχει ένα νησί όπου πολλοί θα ήθελαν να επισκεφθούν για διακοπές αν μάθουν ότι το σεξ είναι εντελώς ελεύθερο.
 
Προλαβαίνουμε όσους έσπευσαν ήδη να κλείσουν εισιτήρια αφού η επαφή είναι ελεύθερη μόνο μεταξύ των μελών της κοινότητας. Εν ολίγοις, οποιαδήποτε γυναίκα (παντρεμένη ή μη) μπορεί να προσεγγίσει έναν άνδρα, να συνευρεθεί ερωτικά μαζί του και στη συνέχεια να πάει ο καθένας στη δουλειά του ή στο σπίτι του.
 
Πρόκειται για το νησί Τρομπριάντ που αποτελεί μέρος του συμπλέγματος των νησιών του Σολομώντα. Διοικητικά ανήκει στη Νέα Γουινέα αλλά οι κάτοικοί του φημίζονται για την χαλαρότητα με την οποία αντιμετωπίζουν το σεξ. 
 
Δηλαδή δεν απασχολεί κανέναν εάν η σύζυγός του έχει επαφή με άλλο άνδρα. Δεν αποτελεί καν είδηση. Όπως λένε είναι απόλυτα φυσιολογικό. Ωστόσο, αυτή η “απλότητα” μπορεί να είναι αθώα αλλά έχει ως αποτέλεσμα να εξαπλώνονται με τρομακτική ταχύτητα σεξουαλικά μεταδιδόμενα νοσήματα όπως το είναι το AIDS.
 
Η αλήθεια είναι πως ο φωτογράφος Έρικ Λαφρόγκ εξεπλάγη με την απλότητα που προσεγγίζουν πολλά θέματα, ειδικά το σεξ, και την απαθανάτισε με την κάμερά του:
Click to enlarge image fylh1.jpg
Click to enlarge image fylh1.jpgfylh3 fylh2 fylh1
 
 
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.