ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Tο νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Δωδεκανήσου με τον Δήμαρχο Ρόδου

Συνάντηση με τον Δήμαρχο Ρόδου

 Εθιμοτυπική συνάντηση με τον Δήμαρχο Ρόδου, Φώτη Χατζηδιάκο, είχε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Δωδεκανήσου.

 Κατά την διάρκεια της πολύωρης συνάντησης αποφασίστηκε η αγαστή συνεργασία  μεταξύ των δυο πλευρών στο μέλλον.

 Ο Δήμαρχος, ζήτησε την άποψη της Ο.Ε.Β.Ε.Δ. για διάφορα θέματα που απασχολούν την δημοτική αρχή και έχουν άμεση σχέση με την κοινωνία της Ρόδου, την λειτουργία δημοτικών επιχειρήσεων κτλ. Επίσης, ενημερώθηκε εκτενώς για την δυσμενή κατάσταση που βιώνουν τα μέλη της Ομοσπονδίας τα τελευταία χρόνια, με δεδομένη την οικονομική δυσχέρεια που επικρατεί αλλά και τις δυσοίωνες συνθήκες που φαίνεται ότι θα επακολουθήσουν.

 Μετά το πέρας της συνάντησης, ο πρόεδρος της Ο.Ε.Β.Ε.Δ. κ. Νίκος Τσούλλος δήλωσε: « Η σημερινή συνάντηση είχε εθιμοτυπικό χαρακτήρα, με την προσδοκία για ενιαία χάραξη ενός στρατηγικού σχεδιασμού με φόντο τη Ρόδο του μέλλοντος, της ανάπτυξης και της ευημερίας» .

 Στην συνάντηση συμμετείχαν: ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Νίκος Τσούλλος, η Αντιπρόεδρος Αικατερίνη Παπασάββα, ο Ταμίας  Κώστας Καρεκλάς, ο Γενικός Γραμματέας Γιώργος Πάγκαλης και τα μέλη Γιάννης Κλούβας και Γιώργος Λάσπας.

Εκ της Ομοσπονδίας

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.