ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Το μαγκάλι στοίχισε τη ζωή 31χρονου στην Κρήτη

Τον βρήκε ο θείος του πεσμένο στο δάπεδο 

Σε δηλητηρίαση από το μονοξείδιο του άνθρακα αποδίδουν οι αστυνομικοί το θάνατο ενός 31χρονου, το άψυχο σώμα του οποίου βρήκε ο θείος του μέσα στο εξοχικό της οικογένειάς του στην περιοχή του Κόκκινου Πύργου, στο Τυμπάκι του Ηρακλείου. Δίπλα του ήταν ακόμη αναμμένο το μαγκάλι που είχε ανάψει για να ζεσταθεί.

Ο άτυχος νέος είχε φύγει το Σάββατο από το Ηράκλειο για να περάσει το βράδυ στο εξοχικό και την Κυριακή θα επέστρεφε στην πόλη. Όμως, δεν έδωσε σημεία ζωής ούτε απαντούσε στο τηλέφωνο και οι δικοί του παρακάλεσαν το θείο του που κατοικεί στην ίδια  περιοχή να πάει στο εξοχικό για να δει αν του είχε συμβεί κάτι. Όταν εκείνος μπήκε μέσα, βρήκε τον ανιψιό του πεσμένο στο δάπεδο της κρεβατοκάμαρας, η πόρτα της οποίας ήταν κλειστή.

Οι άνδρες της Αστυνομίας που κλήθηκαν στο σπίτι, δεν βρήκαν ίχνη παραβίασης που να μαρτυρούν εγκληματική ενέργεια και εκτιμούν ότι ο θάνατος του άτυχου νεαρού επήλθε από την εισπνοή αναθυμιάσεων του μαγκαλιού, που τύλιξαν το δωμάτιο καθώς είχε κλείσει την πόρτα! Ωστόσο, τα ακριβή αίτια θα αποκαλύψει η νεκροτομή που θα γίνει στην σορό του 31χρονου. 

www.protothema.gr

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.