ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Το ξέσπασμα του Βασίλη Παπακωνσταντίνου: “Δεν είμαι φοροφυγάς”

Πριν ένα χρόνο περίπου, μετά τη συναυλία του στην Ξάνθη ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου κατηγορήθηκε για… φοροδιαφυγή. Συγκεκριμένα ο Δήμος Ξάνθης πλήρωσε 16.500 ευρώ για τον γνωστό ερμηνευτή σε εταιρία που εδρεύει στη Βουλγαρία και όχι στην Ελλάδα και το “σκάνδαλο” δεν άργησε να ξεσπάσει… Τι συνέβη όμως, στ΄ αλήθεια; Τι λέει ο ίδιος ο τραγουδιστής;

“Δεν υπήρξα ποτέ φοροφυγάς. Όσοι με κατηγόρησαν, πήγαν και έκαναν έρευνα μετά σε όλες τις συναυλίες μου και έφαγαν τα μούτρα τους”, είπε στο περιοδικό Secret των Παραπολιτικώ και ανέφερε: “Πληγώθηκα πολύ. Αυτό ήταν κάπως άδικο γιατί εγώ κάθε καλοκαίρι κάνω γύρω στις 30 συναυλίες. Αυτή λοιπόν ήταν μία από τις τριάντα που έγινε στο τέλος του καλοκαιριού, στην Ξάνθη. Εκεί κάνουν κάποιες γιορτές και μερικές από αυτές τις εκδηλώσεις τις ανέθεσαν σε μία εταιρία που είχε έδρα την Βουλγαρία. Όταν πήγε να πληρωθεί ο δικός μας εκπρόσωπος είδε πως τον πληρώνει μία βουλγαρική εταιρία. Τι θα πρέπει να κάνουμε δηλαδή; Να επιστρέψουμε τα μεροκάματα των ανθρώπων επειδή ήταν βουλγαρική εταιρία; Αυτή ήταν επιλογή του Δήμου. Κανένας μας δεν το ήξερε”.

Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, όμως, μίλησε και για τη γενικότερη κατάσταση στη χώρα: “Είναι απερίγραπτη. Κανείς δεν περίμενε αυτήν την κατάληξη. Όλες τις ελπίδες του κόσμου, τις πέταξαν στη λάσπη. Όποιος και να ήταν πρωθυπουργός, δεν θα ήταν πρωθυπουργός… Πρωθυπουργός μας είναι ο Σόιμπλε, ο Ομπάμα και η Μέρκελ”.

tlife.gr

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.