ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Το ξέσπαμα της Βίκυς Χατζηβασιλείου: Βαρέθηκα να ακούω βλακείες

Τη Βίκυ Χατζηβασιλείου φιλοξενεί αυτό το Σάββατο η Νάνσυ Ζαμπέτογλου στην εκπομπή JoinUs του ΣΚΑΙ. Η παρουσιάστρια μιλαέι για την επιτυχία της εκπομπής, για το σώμα της, τα εξώφυλλα και εξηγεί γιατί βαρέθηκε να ακούει σχόλια για την εικόνα της.

Για την εξάρτησή της από τα γλυκά
Κάθε μέρα τρώω γλυκά. Μ’ αρέσουν πάρα πολύ. Παίρνω τα bitterσοκολατάκια που έχουν μέσα κεράσι. Κάθε μέρα τρώω τρία- τέσσερα. Υποκύψτε σε κάτι που αγαπάτε πολύ. Οι ενοχές παχαίνουν. Δεν χρειάζεται να είμαστε εμμονοληπτικοί σε τίποτα στη ζωή μας.

Για τον θάνατο του πατέρα της
Πάντα είχα εσωτερικές ανησυχίες αλλά όταν έχασα τον πατέρα μου οι «καμπάνες» χτύπησαν δυνατά. Και άρχισα να διαβάζω για να ακουμπήσω κάπου και να αγκιστρωθώ. Με πόνεσε πολύ το ότι ο πατέρας μου έχασε όλα αυτά που αγαπούσε. Ποτέ δεν είπα «α ρε μπαμπά πού είσαι και μ’ άφησες». Έλεγα «να είσαι καλά εκεί που είσαι και αν ξέρω ότι είσαι καλά μου είναι αρκετό». Είναι μερικές φορές που έρχεται μια γνώση μέσα σου που δεν ξέρεις γιατί την έχεις μέσα σου, αλλά ξέρεις ότι αυτό είναι το σωστό. Μου ήρθε μια πληροφορία ότι είναι καλά εκεί που είναι. Στο σύμπαν υπάρχουν παντού πληροφορίες. Και όλοι έχουμε δίαυλο να επικοινωνήσουμε.

Για τη μετενσάρκωση
Είχα εξαιρετική σχέση με τον μπαμπά μου. Ήταν ψυχή ίδιας ποιότητας με τη δικιά μου. Ήταν πολύ αλληλέγγυος, του άρεσε να βοηθάει τον κόσμο, τον αγαπούσε πολύ ο κόσμος, πολύ ήπιος, δωρικός, ήταν πολύ προηγμένη ψυχή. Είχε σπάνια χαρακτηριστικά, παλιάς ψυχής. Ψυχής που έχει ενσαρκωθεί πολλές φορές. Καμιά φορά νιώθω κάποια διαφορετικού τύπου επικοινωνία με κάποιους ανθρώπους και καταλαβαίνω ότι είναι αυτό.

Για τη φωτογράφισή της στο DownTown
Δεν στεναχωρήθηκα καθόλου με τα σχόλια για τη φωτογράφιση στο DownTown. Όταν κάποιος μου επιτίθεται νιώθω ότι προφανώς τον κάνω να νιώθει άβολα. Τι να κάνουμε τώρα; Δεν μπορούμε να αρέσουμε σε όλους. Ο καθένας έχει δικαίωμα στη γνώμη του και εμείς έχουμε δικαίωμα στο να λαμβάνουμε τη γνώμη του σοβαρά ή υπόψη μας. Σιγά μην επιτρέψω στη γνώμη του καθενός να βάλλει τη ζωή μου.

Ανέβασα την αρετουσάριστη φωτογραφία για χιούμορ. Και γιατί βαρέθηκα να ακούω βλακείες, να ακούω τόσα ψέματα γι’ αυτό το κομμάτι της εικόνας μου. Κουράστηκα. Κάπου καταντάει ενοχλητικό.

tlife.gr

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.