ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Το Κέντρο Παιδικής Μέριμνας Θηλέων επισκέφτηκε ο Πολιτιστικός του Αφαντου – Παναγία Καθολική

Το Κέντρο Παιδικής Μέριμνας Θηλέων Ροδου επισκέφτηκε σήμερα ο « Σύλλογος Πολιτισμού και Περιβάλλοντος Άφαντου- Παναγία Καθολική» μαζί με το τρίτο παιδικό χορευτικό τμήμα του συλλόγου.

Τα παιδιά του συλλόγου χόρεψαν για τα παιδιά και μαζί με τα παιδιά που φιλοξενούνται στο κέντρο προσφέροντας τους ιδιαίτερες στιγμές χαράς.

Η διοίκηση του συλλόγου μοίρασε διάφορα δώρα και γλυκά στα παιδιά όπως επίσης  και οι γονείς των παιδιών του χορευτικού τμήματος του συλλόγου που συμμετείχαν στην δραστηριότητα αυτή.

Όπως μας δήλωσε ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Νικολής Γιώργος:

« Τέτοιου είδους δραστηριότητες έχουν ιδιαίτερη βαρύτητα διότι όχι μόνο προσφέρεις χαρά και αλληλεγγύη στα παιδιά που φιλοξενούνται στο κέντρο  αλλά συγχρόνως ενδυναμώνουμε και στα παιδιά του συλλόγου μας το αίσθημα της προσφοράς, της αλληλεγγύης και της κοινωνικής συμμετοχής. Για μένα προσωπικά ήταν και στιγμή συγκίνησης διότι πριν μερικά χρόνια με απόφαση της κυβέρνησης είχα ( εθελοντική προσφορά) διατελέσει ειδικός επιστημονικός σύμβουλος της διοίκησης του Κέντρου Παιδικής Μέριμνας Θηλέων Ροδου με την ιδιότητα μου ως Κοινωνικός Λειτουργός. Τις μέρες αυτές που πλησιάζουν και τα Χριστούγεννα τέτοιου είδους δραστηριότητες δίνουν ιδιαίτερη χαρά στα παιδιά που μένουν στο κέντρο διότι νιώθουν ότι δεν είναι μόνα τους, έχουν και την δική μας σκέψη και συμπαράσταση». Θέλουμε να ευχαριστήσουμε την Ρ.Ο.Δ.Α. και ιδιαίτερα τον Πρόεδρο  κ. Παρασκευά Δημήτριο, τον διευθυντή κ. Καραμανωλη Φώτιο και τον υπεύθυνο κίνησης κ. Νικολή Νίκο που με τις αποφάσεις τους μας διέθεσαν το πούλμαν για την μετακίνηση μας. Ευχαριστούμε επίσης τον οδηγό του πούλμαν τον κ. Μπακίρη Ιωάννη ο οποίος αφιλοκερδώς μας μετάφερε στο κέντρο και τους ευχόμαστε Καλές Γιορτές. Ευχαριστούμε επίσης την διοίκηση του Κέντρου Παιδικής Μεριμνάς Θηλέων Ροδου για την άψογη συνεργασία σε αυτήν την δραστηριότητα μας».

12348622_10205274434475669_272473584_n

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.