ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Το Κέντρο Δικύκλου Motomike ταξίδεψε στη Βαρκελώνη για την 1η Πανευρωπαϊκή Συνάντηση της Yamaha

Το Κέντρο Δικύκλου Motomike, μέσω του Ιδιοκτήτη και Γενικού Διευθυντή του, Μιχάλη Χατζηκωσταντάκη, συμμετείχε στη 1η Πανευρωπαϊκή Συνάντηση Αντιπροσώπων της Yamaha που πραγματοποιήθηκε στη Βαρκελώνη στις 19 Ιανουαρίου 2016. Ανάμεσα στις 40 εθνικές αποστολές που συμμετείχαν, ήταν φυσικά και η Ελληνική, με την Μοτοδυναμική Α.Ε.Ε. και τους κορυφαίους Έλληνες αντιπροσώπους να δίνουν ένα δυναμικό παρόν, ανάμεσα στους 2000 συμμετέχοντες της διοργάνωσης.

yamaha-barcelona-gala yamaha-barcelona-history yamaha-barcelona-rossi

Η Yamaha, η κορυφαία κατασκευάστρια δικύκλων και ψυχαγωγικών οχημάτων, μέσα σε μία μοναδική εκδήλωση στο Κέντρο Διεθνών Διασκέψεων της Βαρκελώνης, γιόρτασε μαζί με τους συνεργάτες της, τη μακρά ιστορία της και παρουσίασε τη νέα, φρέσκια προσέγγιση στο δίκυκλο και τον αναβάτη, προσέγγιση που, όπως και στο παρελθόν, καθορίζει τις εξελίξεις στο χώρο της μοτοκίνησης.

Παρών στη μεγάλη βραδιά και ο κορυφαίος αθλητής του MotoGP, Valentino Rossi, και πρωταθλητές του μηχανοκίνητου αθλητισμού, όπως ο Romain Febvre, ο Alex Lowes και ο Sylvain Guintoli, αλλά και ο Jorge Lorenzo, ο παγκόσμιος πρωταθλητής της Yamaha στο MotoGP για την προηγούμενη αθλητική περίοδο.

Στα πλαίσια της Συνάντησης, ο Μιχάλης Χατζηκωσταντάκης είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει απόψεις με τους υπόλοιπους Έλληνες και ξένους αντιπροσώπους της Yamaha, αλλά και να ενημερωθεί σε βάθος για την νέα προσέγγιση της εταιρείας που θα εστιάζει στη μοναδική εμπειρία που προσφέρουν τα δίκυκλα της Yamaha στον αναβάτη. Η φρέσκια αυτή άποψη και τα νέα μοντέλα της Yamaha, θα είναι σύντομα στην Ελλάδα και φυσικά στη Ρόδο, αποκλειστικά στο Κέντρο Δικύκλου Motomike.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.