ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Το «Καμάρι» της Παστίδας ευχαριστεί την Τηλεόραση ΘΑΡΡΙ

 Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Παστίδας Ρόδου «Καμάρι» θέλει να ευχαριστήσει δημόσια την Τηλεόραση Θάρρι και τον κ.Διμέλη Νικόλαο για την άψογη παρουσίαση της Παστίδας μέσω της εκπομπής του «Παραδοσιακοί Αντίλαλοι».

Τέτοιες εκπομπές προσφέρουν πάρα πολλά στα τοπικά ήθη, έθιμα και παραδόσεις του τόπου μας και οφείλουμε όλοι να στηρίζουμε το έργο της Τηλεόρασης Θάρρι που ακολουθεί τα πιστεύω της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Ευχαριστούμε επίσης όλες τις γυναίκες που μαγείρεψαν παραδοσιακά φαγητά και γλυκά της Παστίδας συμμετέχοντας σε αυτή την γιορτή που στήθηκε για το χωριό μας και τα έκαναν γνωστά και στον υπόλοιπο κόσμο.

Τα χορευτικά τμήματα του Συλλόγου μας παρουσίασαν Ελληνικούς παραδοσιακούς χορούς από την μία άκρη της πατρίδας μας έως την άλλη, από την Ρόδο και την Κρήτη μέχρι την Μακεδονία και την Θράκη ενώ είχαν την ευκαιρία να προβάλλουν τις εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται από το «Καμάρι» και που έχουν απήχηση σε όλο τον κόσμο.

Ενδεικτικά αναφέραμε την Αναπαράσταση των Παθών την Μεγάλη Εβδομάδα, την Γιορτή της Πρωτομαγιάς στον Άγιο Γεώργιο, το Πολιτιστικό Φεστιβάλ Παστίδας, το Χριστουγεννιάτικο Χωριό καθώς και τα τμήματα που διαθέτουμε Παραδοσιακών και Μοντέρνων χορών, Ζωγραφικής και θεατρική ομάδα.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Παστίδας Ρόδου «Καμάρι» συνεχίζει το έργο που επιτελεί θέλοντας να προσφέρει όλα όσα περισσότερα μπορεί στην Κοινωνία μας.

Μπορείτε να δείτε διάφορες εκδηλώσεις του Συλλόγου στην ιστοσελίδα μας www.kamari-pastida.gr διαβάζοντας τα δελτία τύπου-ανακοινώσεις και βλέποντας φωτογραφίες ή video απ’όλες τις εκδηλώσεις μας καθώς & στο Facebook (Καμάρι Πολ.Συλ.Παστίδας Ρόδου).

DSC_0147 (1) DSC_0162 (1) DSC_0019 (1) DSC_0021 (1) DSC_0027 (1) DSC_0042 (1) DSC_0051 (1) DSC_0054 (1) DSC_0066 (1) DSC_0079 (1) DSC_0081 (1) DSC_0143 (1)

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.