ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Το Instagram πρωτοπορεί! Θα επιτρέπει στους χρήστες να διαχειρίζονται παραπάνω από έναν λογαριασμούς

To Instagram  ξεκινά τη διάθεση ενός update της εφαρμογής του για το Android, βάσει του οποίου θα μπορεί να υπάρχει υποστήριξη πολλαπλών λογαριασμών από την ίδια εφαρμογή.

Το στοιχείο αυτό του Instagram αναμένεται να βρει απήχηση σε όσους ασχολούνται με τα social media άλλων και θέλουν να έχουν συγκεντρωμένα τα πάντα σε ένα σημείο στην Android συσκευή τους.

Μετά την εγκατάσταση του update δεν θα είναι ανάγκη χρήσης εναλλακτικών apps του Ιnstagram που προσέφεραν τη δυνατότητα χρήσης πολλαπλών λογαριασμών σε ένα σημείο, ενώ μέχρι τη στιγμή που γράφονταν αυτές οι γραμμές δεν υπήρχε κάποια πληροφορία για διάθεση του update του Instagram για το iOS, πέρα από το Android.

Όπως διαβάζουμε στο techblog.gr, η έκδοση του Instagram app που θα υποστηρίζει την εν λόγω λειτουργία θα είναι η 7.12.0.

instagram-pollaploi-logariasmoi-500

Όσοι λάβουν την αναβαθμισμένη έκδοση θα δουν στο πεδίο των ρυθμίσεων του Instagram app την επιλογή Προσθήκης λογαριασμού και από εκεί θα μπορούν είτε να δημιουργήσουν ακόμα έναν λογαριασμό στο Instagram, είτε να προσθέσουν όλους τους άλλους λογαριασμούς του Instagram που διαχειρίζονται, προκειμένου να τους βλέπουν στην οθόνη μίας συσκευής.

Έπειτα, θα έχουν στη διάθεσή τους μία λίστα με όλους τους λογαριασμούς τους από τους οποίους θα επιλέξουν εκείνον που θέλουν να δουν κάθε φορά…

Καθόλου άσχημη ιδέα, έτσι;

www.koolnews.gr

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.