ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

To ηλιόλουστο Βερολίνο υποδέχθηκε το Τσάμπιονς Λιγκ

Το Βερολίνο φόρεσε τα καλά του. Ο ήλιος από το πρωί συνοδεύει τις ιαχές Ιταλών και Ισπανών οπαδών που φτάνουν κατά χιλιάδες στη γερμανική πόλη. Μαζί με τα φλας που άστραψαν στις αφίξεις των δύο αποστολών. Γιουβέντους και Μπαρτσελόνα βρίσκονται ήδη στη Γερμανία, μια ημέρα πριν το μεγάλο τελικό.

Η ατμόσφαιρα σε κάθε γωνιά της πόλης είναι μοναδική. Οπως κάθε χρόνο άλλωστε, έτσι και φέτος, το ποδόσφαιρο φτάνει στην κορύφωσή του. Γιουβέντους και Μπαρτσελόνα έφτασαν στο Βερολίνο, το οποίο έχει ήδη μετατραπεί από τους διοργανωτές σε πρωτεύουσα του Τσάμπιονς Λιγκ τις τελευταίες ώρες.

Οσοι βρίσκονται στο Βερολίνο έχουν να πουν μόνο τα καλύτερα για τη δουλειά των Γερμανών. Μπροστά στην πύλη του Βραδεμβούργου έχει στηθεί ήδη ένα ποδοσφαιρικό γήπεδο με τεράστιες οθόνες, στο οποίο φιλοξενούνται όλα τα events και από το οποίο έχουν παρελάσει από χθες, τα μεγαλύτερα ονόματα του παγκόσμιου ποδοσφαίρου.

Ολα φυσικά είναι έτοιμα και στο Ολυμπιακό Στάδιο του Βερολίνου. Ο αγωνιστικός χώρος είναι «χαλί» ενώ όλοι οι χώροι του γηπέδου, έτοιμοι για να υποδεχθούν τον μεγάλο τελικό.

Το μεγάλο ενδιαφέρον φυσικά σήμερα τράβηξαν οι αποστολές των δύο ομάδων αφού εκτός από τους δημοσιογράφους και τους φωτογράφους, στο Βερολίνο βρίσκονται ήδη και αρκετοί οπαδοί των δύο συλλόγων

iefimerida.gr

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.