ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου στην 81η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης

Το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου θα συμμετάσχει στην 81η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, η οποία θα λάβει χώρα στο Διεθνές Κέντρο Θεσσαλονίκης από τις 10 έως τις 18 Σεπτεμβρίου.

Διαχρονικό σύμβολο και σημείο αναφοράς για τη Θεσσαλονίκη, τη Βόρεια Ελλάδα και όλη τη χώρα.

Ένας θεσμός που έχει ταυτιστεί με την πολιτική και οικονομική ιστορία του τόπου, με την πορεία της Θεσσαλονίκης μέσα στον χρόνο. Η φετινή 81η ΔΕΘ, που θα πραγματοποιηθεί από τις 10 έως τις 18 Σεπτεμβρίου, συνιστά στιγμή-ορόσημο για τον εθνικό εκθεσιακό φορέα, καθώς συμπίπτει με μια ξεχωριστή επέτειο, αυτή των 90ων γενεθλίων του.

Φέτος το στοιχείο που χαρακτηρίζει περισσότερο από κάθε άλλη φορά την Έκθεση είναι αυτό της διεθνοποίησης, αφού μεγάλες αγορές του εξωτερικού της δίνουν ψήφο εμπιστοσύνης με την εθνική τους συμμετοχή. Η έκθεση αναμένεται να προσελκύσει υψηλό αριθμό επισκεπτών, παρέχοντας σημαντική ευκαιρία στις επιχειρήσεις να προωθήσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους.

Το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου παρέχει στα μέλη του χώρο έκτασης 80 τμ και γραμματειακή υποστήριξη. Οι επιχειρήσεις που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην 81η ΔΕΘ καλούνται να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους έως την Παρασκευή 5 Αυγούστου 2016, συμπληρώνοντας και αποστέλλοντας την σχετική αίτηση ενδιαφέροντος που θα βρουν στην ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου (www.ebed.gr).

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη ΔΕΤΑΠ. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι οι ενδιαφερόμενοι να είναι ταμειακά ενήμεροι προς το Επιμελητήριο. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Τηλέφωνα Επικοινωνίας: 2241044280 & 2241044288.

Email Επικοινωνίας: [email protected]

 

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.