ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου στην 3η ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ & ΠΟΤΩΝ FOODEXPO Greece

Με ιδιαίτερη επιτυχία στέφθηκε η παρουσία του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου στην 3η ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ & ΠΟΤΩΝ FOODEXPO Greece που πραγματοποιήθηκε 19-21 Μαρτίου 2016 στο METROPOLITAN EXPO.

 

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο περίπτερο του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου φιλοξενήθηκαν επιχειρήσεις του Νομού Δωδεκανήσου που παράγουν ή/και μεταποιούν τρόφιμα & ποτά με στόχο την αύξηση της εξωστρέφειας των τοπικών επιχειρήσεων, την προβολή των τοπικά παραγόμενων προϊόντων, και την προώθηση  της τοπικής γαστρονομίας. Οι επιχειρήσε3ις αυτές είχαν την ευκαιρία να προωθήσουν τα προϊόντα τους σε Έλληνες και ξένους επαγγελματίες και να υλοποιήσουν επιχειρηματικές συναντήσεις. Αξίζει να σημειωθεί ότι στην 3η FOOD EXPO Greece συμμετείχαν 900 εκθέτες, δεκάδες χιλιάδες επισκέπτες από την Ελλάδα και το εξωτερικό και 450 διεθνείς αγοραστές μέσω του full hosted buyers program.

Την παρουσία του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου υποστήριξαν ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου κ. Γιάννης Πάππου, ο κ. Παπασταματίου Νικόλαος, Γενικός Γραμματέας του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου και η κα Αλακιώτου-Ανθοπούλου Μαριτάνα, Γραμματέας της Δωδεκανησιακής Εταιρείας Ανάπτυξης και Προόδου (ΔΕΤΑΠ).

Για τη συμμετοχή τους συγχαίρουμε τις επιχειρήσεις (αλφαβητικά):

Ατσαλάκης Δημήτρης & ΣΙΑ Ο.Ε. (Ροδίτικη Λαδόπιττα), Διακουράκης Γ. – Κρητικού Χ. Ο.Ε. (Pie Pantou), Καρδούλιας Ιωάννης (Melicatessen), Κοσκινάς Νικόλαος & ΣΙΑ Ο.Ε. (Βούρος Pastries & Sweets), Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση Καλύμνου «Παναγιά Υπαπαντή», Μελισσοκομική Δωδεκανήσου Α.Ε.Β.Ε., Μπούχλα Αφροδίτη (Natura Nisyriana), Πασσάλη ΑΦΟΙ Ο.Ε. (Passalis Family), Πεζουβάνη Τσαμπίκα (Aegeas Olive Oil), Πετρίδενας Δημήτριος & ΣΙΑ Ο.Ε. (Ηλιάνα), Πισσάκας Δημήτρης & ΣΙΑ Ο.Ε. (Φίλεμα), Πυλωνίτη Αδαμαντία (Έκφυσις), CAIR S.A., Rezabkova Irena (Symi Sea Salt).

Το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου παραμένει αρωγός σε κάθε προσπάθεια για την ανάπτυξη της εξωστρέφειας των επιχειρήσεων του Νομού και την προώθηση τους σε νέες αγορές.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.