ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Το είπαν και το έκαναν: Έπεσε η ιστοσελίδα της υπηρεσίας μετανάστευσης του Καναδά μετά την επικράτηση Τραμπ

Οι Αμερικάνοι έλεγαν πως σε περίπτωση που επικρατήσει ο Ντόναλντ Τραμπ θα μεταναστεύσουν στον Καναδά. Τότε πολύ πίστεψαν πως αστειεύονται αλλά τελικά φαίνεται πως το εννοούσαν.

Μόνο έτσι μπορεί να ερμηνευθούν τα σοβαρά προβλήματα λειτουργίας που αντιμετώπισε η ιστοσελίδα της υπηρεσίας μετανάστευσης του Καναδά μετά το προβάδισμα του υποψηφίου των Ρεπουμπλικανών για την προεδρία των ΗΠΑ.

 
 
 
 

Ορισμένοι χρήστες του Διαδικτύου στις ΗΠΑ, στον Καναδά και την Ασία είδαν ένα μήνυμα σφάλματος του εξυπηρετητή όταν προσπάθησαν να προσπελάσουν τον συγκεκριμένο ιστότοπο.

Το πρόβλημα επισημάνθηκε από πολλούς χρήστες του ιστοτόπου κοινωνικής  δικτύωσης Twitter.

Καθώς πολλοί Αμερικανοί, συχνά μεταξύ αστείου και σοβαρού, δήλωναν ότι θα μεταναστεύσουν στον Καναδά εάν κερδίσει ο Τραμπ, η ιδέα άρχισε να κερδίζει στο έδαφος και σε ορισμένες καναδικές κοινότητες. Τον Φεβρουάριο, το νησί Κέιπ Μπρετόν, στις ακτές του Καναδά στον Ατλαντικό, καταχώρισε διαφημίσεις αυτοπροβαλλόμενο ως ένα ήσυχο και ασφαλές καταφύγιο για τους Αμερικανούς που μπορεί να θελήσουν να… αποδράσουν από τις ΗΠΑ, σε περίπτωση νίκης του Τραμπ.

ΠΗΓΗ

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.