ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Το δράμα της Κατερίνας: Διαζύγιο σοκ για την Παπουτσάκη!

Δεν μπορεί να το βγάλει από το μυαλό της. Ο χωρισμός αυτός την έχει στοιχειώσει.

Βρίσκεται στην καλύτερη περίοδο της ζωής της δίπλα στους άντρες της που λατρεύει και τους έχει τρελή αδυναμία. Από τη μία ο σύζυγός της που της ενέπνευσε σιγουριά από τα πρώτα λεπτά της συνάντησής τους και από την άλλη ο γιος της που, όπως έχει παραδεχθεί, την κάνει ό,τι θέλει. Αν σε αυτά προσθέσουμε και την επιτυχία που εισπράττει στα επαγγελματικά της, τότε εύκολα γίνεται αντιληπτό γιατί η Κατερίνα Παπουτσάκη υποστηρίζει ότι ζει την απόλυτη ευτυχία. Όλη η προσοχή της βέβαια είναι στραμμένη στο “αγγελούδι” της, τον Μάξιμο και η επιθυμία της είναι να μην περάσει ό,τι έζησε εκείνη σε πολύ μικρή ηλικία.

Όπως φάνηκε και στην τελευταία συνέντευξή της, η ηθοποιός δεν μπορεί να ξεχάσει το διαζύγιο που στοίχειωσε όλη τη ζωή της. Αυτό των γονιών της που αποφάσισαν να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους όταν εκείνη ήταν πολύ μικρή, μόλις έξι ετών. Ο χωρισμός των δικών της ανθρώπων ήταν για την Κατερίνα ένα μάθημα ζωής και είναι αποφασισμένη να μην αφήσει να ζήσει ο γιος της παρόμοιες καταστάσεις. Όχι ότι υπάρχει κάποιο θέμα με το σύζυγό της, τον επιχειρηματία Παναγιώτη Πιλαφά. Ίσα-ίσα που είναι ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz, όμως το διαζύγιο των δικών της άφησε πολλά “σημάδια” πάνω της που φαίνεται πως ακόμη δεν έχουν σβήσει.

“Οι γονείς μου χώρισαν όταν ήμουν μικρή. Αυτό που θέλω από τον Μάξιμο είναι να μεγαλώσει ήρεμα. Εγώ έζησα οξυμένες καταστάσεις”, παραδέχθηκε η ηθοποιός χωρίς να κρύβει το μεγάλο της φόβο. Βέβαια, τόνισε ότι “όταν δυο άνθρωποι δεν νιώθουν καλά μεταξύ τους, είναι προτιμότερο να χωρίζουν”, όμως δείχνει αποφασισμένη να προστατεύσει από όλο αυτό το παιδί της. Αν κι έχουν περάσει τόσα χρόνια δεν έχει ξεχάσει πόσο πολύ την πείραξε το διαζύγιο παρότι και οι δυο γονείς της της έχουν δώσει πολλύ αγάπη. “Δεν είμαι στερημένη σε αυτό το επίπεδο”, λέει.

stroumfaki.org

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.