ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Το «Christos Anesti» των Τομ Χανκς και Νία Βαρντάλος στο twitter [φωτό]

Τους συνδέει μια δυνατή φιλία αλλά κυρίως η αγάπη τους για την Ελλάδα, την οποία έσπευσαν να μοιραστούν την Κυριακή με τους διαδικτυακούς τους φίλους μέσα από τα social media. Ο λόγος για την Νία Βαρντάλος και τον Τομ Χανκς οι οποίοι γιόρτασαν το ελληνικό Πάσχα και ευχήθηκαν μέσω Twitter «Christos Anesti»!

Οι χολιγουντιανοί σταρ φωτογραφήθηκαν με τις λαμπάδες τους στα χέρια, ενώ μαζί τους ήταν η σύζυγος του Τομ Χανκς, Ρίτα Γουίλσον και μια κοινή τους φίλη. Στη συνέχεια «ανέβασαν» την φωτογραφία στο Twitter και τη συνόδευσαν με το παρακάτω σχόλιο: «Alithos! Jim = EasterBunnyBomber.RT @RitaWilson: @tomhanks @NiaVardalos @TherealMelinaK Christos Anesti!».

«Καλή Ανάσταση» ευχήθηκε, όμως, μέσω Twitter στο Twitter και η Ρίτα Γουίλσον.

Η σύζυγος του Τομ Χανκς έχει ελληνικές ρίζες και μεγάλωσε στις ΗΠΑ σε μια ελληνική, παραδοσιακή οικογένεια. Χάρη σε εκείνη, ο ηθοποιός γνώρισε και αγάπησε την χώρα μας, την οποία επισκέπτεται κάθε χρόνο, καθώς διατηρεί μια εξοχική κατοικία στην Αντίπαρο.

Η Ελληνοκαναδέζα ηθοποιός Νία Βαρντάλος -ή αλλιώς Αντωνία Ευγενία Βαρδάλου- έγινε διάσημη με την πολύ επιτυχημένη κωμωδία «Γάμος αλά Ελληνικά» και είναι στενή φίλη του ζευγαριού.

Το tweet της Νία Βαρντάλος

 

Η φωτογραφία που «ανέβασε» η Ρίτα Γουίλσον

ΠΗΓΗ

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.