ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Το αυγό έκανε την κότα ή η κότα το αυγό; Βρέθηκε η μεγάλη απάντηση [βίντεο]

Δύο είναι τα μεγάλα ερωτήματα της ζωής. Το πρώτο τι πονάει περισσότερο, οι πόνοι της γέννας ή κλωτσιά στα γεννητικά όργανα και το δεύτερο αν το αυγό έκανε την κότα ή το ανάποδο. Μέχρι χθες κανείς δεν μπορούσε να δώσει απάντηση σε κανένα από τα δύο. Από σήμερα μπορείτε να διαγράψετε το ένα από τη λίστα.

Φυσικά δεν βρέθηκε κανείς που να έχει φάει κλωτσιά στην προστατευόμενη περιοχή του και να γέννησε, οπότε προφανώς αναφερόμαστε στο ερώτημα με την κότα και το αυγό. Τόσους αιώνες θέταμε το ερώτημα με τέτοια απολυτότητα, ώστε υπήρχαν μόλις δύο ενδεχόμενα.

Είτε να εμφανίστηκε μια κότα ως εξέλιξη κάποιου θαλάσσιου είδους είτε να βρέθηκε ένα αυγό από το πουθενά και να έβγαλε μια κότα. Η απάντηση δεν είναι τίποτα από τα δύο.

Το αυγό γεννήθηκε από ένα αυγό. Όχι δεν είμαστε τρελοί. Υπάρχει βίντεο-απόδειξη. Μια γυναίκα πήγε να αγοράσει αυγουλάκια, τα πήρε, γύρισε σπίτι και όταν έσπασε το ένα είδε ότι από μέσα βγήκε ένας κρόκος και ακόμα ένα αυγό. Πρόκειται είτε για ένα αυγό-στρατιώτη με ισχυρή πανοπλία. Άραγε αν το επώαζε η κότα τι θα έβγαινε από κει μέσα; Κοτόπουλο έγκυος;

www.koolnews.gr

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.