ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Παρίσι: Το αποτύπωμα ενός κομμένου δαχτύλου “οδήγησε” στον πατέρα και τον αδελφό ενός δράστη!

Ο πατέρας και ο αδελφός ενός από τους καμικάζι που δολοφόνησαν 89 ανθρώπους το βράδυ της Παρασκευής στον χώρο συναυλιών Μπατακλάν στο Παρίσι τέθηκαν υπό κράτηση και βρίσκονται σε εξέλιξη έρευνες της αστυνομίας στα σπίτια τους.

Σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείο, που επικαλείται πηγές προσκείμενες στην έρευνα των γαλλικών αρχών, υπό κράτηση βρίσκονται ο πατέρας και ο αδελφός ενός Γάλλου δράστη της τρομοκρατικής επίθεσης στο Μπατακλάν, ο οποίος αναγνωρίστηκε από αποτύπωμα ενός κομμένου δακτύλου! 

Επιχειρήσεις βρίσκονται σε εξέλιξη στην κατοικία του πατέρα του 29χρονου Γάλλου στο Ρομιγί-σιρ-Σεν (κεντροανατολική Γαλλία) και στου αδελφού του στην Μποντούφλ, στην περιφέρεια του Παρισιού, διευκρίνισαν οι πηγές αυτές.

Το αποτύπωμα του κομμένου δαχτύλου

Νωρίτερα είχε γίνει γνωστό πως μία συνοικία με μονοκατοικίες στην κοινότητα Ρομιγί-σιρ-Σεν έχει αποκλειστεί από τις δυνάμεις ασφαλείας που ζήτησαν από τους κατοίκους να παραμείνουν στα σπίτια τους.

Σύμφωνα με μια πηγή προσκείμενη στις έρευνες η επιχείρηση αφορούσε τον οικογενειακό περίγυρο ενός από τους δράστες της επίθεσης στην αίθουσα συναυλιών Μπατακλάν. Πρόκειται για έναν Γάλλο 29 ετών γεννημένο στο Κουρκουρόν, κοντά στο Παρίσι. Ο άνδρας αυτός είχε καταδικαστεί για αδικήματα του κοινού ποινού δικαίου αλλά δεν είχε φυλακιστεί ποτέ. Αναγνωρίστηκε από τις αρχές χάρη στο αποτύπωμα ενός κομμένου δακτύλου. 

newsit.gr

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.