ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Το 3ο Λύκειο – Καπνοβιομηχανία για τη Ζωή

 Το 3ο λύκειο Ρόδου για 5η συνεχόμενη χρονιά αποδέχτηκε την πρόσκληση και συμμετέσχε οργανωμένα στην εκδήλωση “Ρόδος για τη ζωή 2017” που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 5 Νοεμβρίου με σημείο αφετηρίας και τερματισμού την πλατεία Δημαρχείου.

Ο πήχης ανέβηκε ακόμη ψηλότερα, αφού το ποσό στο οποίο ανέρχεται ο ειδικός  εξοπλισμός για την αναβάθμιση του παθολογοανατομικού τμήματος του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου για την έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου  είναι τα 47.000 ευρώ.

Το σχολείο τήρησε την υπόσχεση που έδωσε πέρυσι καθώς κατέβαλε σχεδόν διπλάσια προσπάθεια και σε συνεργασία με τις εθελόντριες της εκδήλωσης διέθεσε περισσότερα από 180 μπλουζάκια με αποτέλεσμα να συγκεντρωθεί ένα σημαντικό πόσο για την ιδιαίτερη αυτή στιγμή που όλοι προσπαθούν να βοηθήσουν με τον δικό τους τρόπο. Το μήνυμα είναι δυνατό και οι δέκτες πολλοί!!

Ωστόσο, ακόμη πιο σημαντική πρέπει να θεωρηθεί η οργανωμένη συμμετοχή του σχολείου στον συντονισμό και οργάνωση της εκδήλωσης. Περισσότερα από 20 αγόρια και κορίτσια φόρεσαν το πράσινο μπλουζάκι του εθελοντή αφιερώνοντας χρόνο και προσπάθεια για την επιτυχημένη και φέτος πραγματοποίηση της εκδήλωσης, καθώς περισσότεροι από 10.000 συμπολίτες μας έδωσαν το πορτοκαλί παρόν την Κυριακή 5 Νοεμβρίου στην Πλατεία Δημαρχείου.

 

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.