ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Τίτλοι τέλους για το Xbox 360 – Η Microsoft σταματά την κατασκευή του

Την απόφαση να διακόψει οριστικά την κατασκευή της κονσόλας παιχνιδιών Xbox 360, περίπου δέκα χρόνια μετά από την κυκλοφορία της, ανακοίνωσε η Microsoft.

Οι χρήστες της κονσόλας έχουν συμπληρώσει τουλάχιστον 780 δισ. ώρες παιχνιδιού, ανέφερε σε ανάρτησή του ο Φιλ Σπένσερ, διευθυντής του τμήματος Xbox της Microsoft. Πέρυσι, η εταιρεία έδωσε στους χρήστες του 360 τη δυνατότητα να παίζουν παιχνίδια που ήταν συμβατά μόνο με το νεότερο μοντέλο Xbox One.

Οι κονσόλες που έχουν ήδη κατασκευαστεί και βρίσκονται στα ράφια των καταστημάτων θα είναι διαθέσιμες προς πώληση, ενώ η η Microsoft θα συνεχίσει να παρέχει υποστήριξη της πλατφόρμας για τους υφιστάμενους χρήστες, αναφέρει το BBC.

«Είμαι πραγματικά υπερήφανος για όλη τη δουλειά και την αφοσίωση που αφιερώθηκε στην ανάπτυξη του Xbox 360 hardware, των υπηρεσιών καθώς και των παιχνιδιών τα τελευταία δέκα χρόνια. Και είμαι ευγνώμων προς τους χρήστες μας τόσο για το πάθος που επέδειξαν όσο και για την υποστήριξη που μας προσέφεραν», δήλωσε ο Σπένσερ.

«Παρόλο που είχαμε μια καταπληκτική πορεία, είναι δύσκολο πλέον να συνεχίσουμε την κατασκευή ενός προϊόντος που έχει ήδη συμπληρώσει μια δεκαετία», πρόσθεσε.

ΠΗΓΗ

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.