ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Την παντρεύτηκε για να γλιτώσει τη φυλακή – Μια πρωτοφανής δικαστική απόφαση [εικόνες]

Από τα κάγκελα της φυλακής προτίμησε τα δεσμά του γάμου ένας νεαρός από το Τέξας ο οποίος έσπευσε να παντρευτεί τη φίλη του όταν ένας δικαστής τον κάλεσε να επιλέξει: είτε να «αποκαταστήσει» το κορίτσι του είτε να περάσει 15 ημέρες στη φυλακή.

Ο Ράνταλ Ρότζερς, ο δικαστής της κομητείας Σμιθ, έκανε την πρόταση αυτή στον 20χρονο Τζόστεν Μπάντι από το Τάιλερ του Τέξας που είχε συλληφθεί τον Μάρτιο με την κατηγορία της επίθεσης και των σωματικών βλαβών. Ο Μπάντι είχε καυγαδίσει με το πρώην αγόρι της φίλης του και νυν συζύγου του.

Ο δικαστής του υποσχέθηκε ότι θα τον άφηνε ελεύθερο με αναστολή αν παντρευόταν τη 19χρονη Ελίζαμπεθ Τζέινς, το «μήλο της έριδος», μέσα σε 30 ημέρες. Στο πλαίσιο της ποινής του θα έπρεπε επίσης να αντιγράψει ορισμένους στίχους από τη Βίβλο και να συμβουλευτεί ψυχολόγο. Αν δεν δεχόταν, θα πήγαινε στη φυλακή.

«Το αξίζει; η Ελίζαμπεθ», φέρεται να ρώτησε ο Ρότζερς τον Μπάντι, σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα.

Ο πατέρας της νύφης πάντως δεν χάρηκε καθόλου με την εξέλιξη αυτή και σχεδιάζει να προσφύγει κατά του δικαστή. «Δεν μπορεί να διατάζει κάποιον να παντρευτεί με δικαστική εντολή», είπε ο Κένεθ Τζέινς.

Οι νεόνυμφοι από την πλευρά τους, μιλώντας σε τηλεοπτικό κανάλι, είπαν ότι είναι ευτυχείς που παντρεύτηκαν αν και δεν τους άρεσε καθόλου που τους εξανάγκασαν να το κάνουν τόσο βιαστικά. «Ενιωθα ότι δεν θα μπορούσα να κάνω τον γάμο που ήθελα. Δεν είχα ούτε νυφικό» εξομολογήθηκε η νύφη.

iefimerida.gr

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.