ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

«Τιμώντας τη Νιότη της καρδιάς» – Γιορτή για την Τρίτη ηλικία στην Παστίδα

Η Παγκόσμια Ημέρα των Ηλικιωμένων, γνωστή και ως «Παγκόσμια Ημέρα για την Τρίτη Ηλικία» εορτάζεται κάθε χρόνο. Υιοθετήθηκε από τη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ, για να αποτίσει τον οφειλόμενο φόρο τιμής στους ηλικιωμένους, αλλά και να επισημάνει τα προβλήματα, που αντιμετωπίζουν.

Στη σύγχρονη εποχή οι ηλικιωμένοι παίζουν έναν ολοένα σημαντικότερο ρόλο, μέσω του εθελοντικού έργου τους, της μετάδοσης των εμπειριών και των γνώσεών τους, της βοήθειας που δίνουν στα παιδιά τους, αναλαμβάνοντας να φροντίζουν τα εγγόνια τους, αλλά και της αυξανόμενης συμμετοχής τους στην αγορά εργασίας.

Θέλοντας να αποτίσει έναν μικρό φόρο τιμής η Εκκλησιαστική Επιτροπή του Αγίου Νικολάου Παστίδας, διοργανώνει μία γιορτή, αναγνωρίζοντας την πολύτιμη συμβολή της τρίτης ηλικίας στην διαμόρφωση της Κοινωνίας μας.

Το Σάββατο βράδυ 19 Σεπτεμβρίου 2015 και ώρα 17:00 στο εξωκλήσι του Αγίου Γεωργίου στην Παστίδα, η Εκκλησιαστική Επιτροπή του Ενοριακού Ναού Αγίου Νικολάου συνδιοργανώνει μαζί με τον Σύλλογο Γυναικών, τον Πολιτιστικό και τον Αθλητικό Σύλλογο Παστίδας, τιμητική εκδήλωση με τίτλο «Τιμώντας τη Νιότη της Καρδιάς» αφιερωμένη στους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας που η προσφορά τους στην κοινωνία μας, ήταν είναι και θα είναι ανεκτίμητη.

Στις 05:00 μμ του Σαββάτου θα τελεσθεί Πανηγυρικός Εσπερινός.

Θα ακολουθήσουν:

Θεατρική παράσταση, απονομή αναμνηστικών διπλωμάτων και πλούσιο μουσικοχορευτικό πρόγραμμα.

Στο τέλος θα προσφερθούν παραδοσιακά εδέσματα.

Σας περιμένουμε όλους το Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου στο Εξωκλήσι του Αγίου Γεωργίου στην Παστίδα για να τιμήσουμε με την παρουσία μας, τους γερούς-γέρους συγχωριανούς μας που πάντα αισθάνονται νέοι.

GIORTI ILIKIOMENON AFISA

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.