ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Τιμήθηκαν Κατσουράνης, Νιόπλιας, Δημούτσος

Την αποστολή του Ατρόμητου που βρισκόταν τις τελευταίες ημέρες στη Μυτιλήνη για το ματς με την Καλλονή, το οποίο διεξήχθη την Κυριακή στο πλαίσιο της 34ης αγωνιστικής της Super League, επισκέφθηκε αντιπροσωπεία του «Γαλανόλευκου Φάρου» με επικεφαλή τον αντιπρόεδρο του, Νάσος Καζατζής.

Μάλιστα, τιμήθηκαν για την προσφορά τους στην Εθνική ομάδα ο Νίκος Νιόπλιας, ο Κώστας Κατσουράνης και ένας παίκτη από τη νέα γενιά, Ελίνι Δημούτσος. Οι τρεις τους αναφέρθηκαν στο σπουδαίο έργο που επιτελεί ο «Γαλανόλευκος Φάρος» και ευχαρίστησαν για την τιμή που τους έγινε.

Όσοι αγωνίστηκαν κόντρα στους νησιώτες έκαναν αποθεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά στο αθλητικό κέντρο του Ατρόμητου. Για αύριο δόθηκε ρεπό, αλλά οι Νάστος, Μπάλλας, Ναπολεόνι, Μαρσελίνιο και Φυτανίδης θα γυμναστούν κανονικά και θα κάνουν θεραπεία υπό την επίβλεψη του γυμναστή αποκατάστασης Σωτήρη Κακαργιά.

* Επιστρέφει σήμερα στην Αθήνα ο Ατρόμητος Κ15 ο οποίος ολοκλήρωσε τη θετική του παρουσία στο Premier Cup της Δανίας. Στο τελευταίο παιχνίδι ηττήθηκε από την Φρίντεκ με 2-1. Το γκολ ο Αυγουστάτος.

sport-fm.gr

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.