ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Λύγισε το internet! Δε φαντάζεστε τι ζήτησε ο μικρός Prestyn από τον Άγιο Βασίλη [Video]

Όλοι έχουμε μπει για τα καλά στο κλίμα των Χριστουγέννων. Και περισσότερο οι μικροί μας ήρωες, που με γιορτινή διάθεση επισκέπτονται τον Άγιο Βασίλη για να τον ενημερώσουν για τα δώρα που θέλουν φέτος.

Και όμως, ο 4χρονος Prestyn Barnette από τη Νότια Καρολίνα διαφέρει. Δε θέλει το υπερσύγχρονο φορτηγό ούτε την καινούρια μηχανή. Θέλει κάτι μαγικό, κάτι που είναι αρκετά δύσκολο να το κάνει ο Άγιος Βασίλης, αλλά και μόνο η θέλησή του και η δύναμη να το ζητήσει μας συγκινεί και μας κάνει να ελπίζουμε σε αυτές τις μικρές αθώες ψυχές, στα παιδιά.

Τι ζητάει; Να προσευχηθούν μαζί, ώστε να γίνει καλά, ο μικρός Knox. Τον παίρνει από το χέρι, γονατίζουν και προσεύχονται. Με τη φωτογραφία να γίνεται viral. O Knox, εγκαταλελειμμένος από την οικογένειά του, βρίσκεται άρρωστος σε νοσοκομείο της Αριζόνα. Η υπόθεσή του είναι γνωστή και την έμαθε και ο μικρός Prestyn μέσω του internet και της γιαγιάς του. Σύμφωνα με τη θεία του, Lauren Sharpe, ο Prestyn έχει συγκινηθεί με την ιστορία του 2 μηνών Knox Stine που παλεύει για τη ζωή του. Ο μικρός, πιστεύει στα θαύματα. Και ίσως το ίδιο πρέπει να κάνουμε όλοι αυτά τα Χριστούγεννα, μικροί και μεγάλοι, για να χαμογελάσουμε ξανά.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.